290973

Tidsklocka visar återsående tid

Analog klocka | Nedräkning 60 min

Varunr:2901709
749 SEK ink. mva.
599 SEK eks. mva.
599 SEK Exkl. moms
749 SEK Inkl. moms
749 SEK sis.alv.
599 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
10 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

TimeTex "Automatisk" tidslängd klocka, bord/vägg: Lätt att använda
TimeTex tidslängdsklocka "automatisk", bord/vägg är lätt att använda. Ställ in tiden bekvämt genom att flytta ett roterande huvud. Tiden är max 60 minuter. Med de utfällbara fötterna kan du enkelt placera timern på ett bord. Ett annat alternativ är det hängande hålet med vilket du kan fästa klockan på väggen. Timern har en magnet på baksidan - så timern fastnar på en metallyta.

Håll koll på din tid
TimeTex "Automatisk" tidslängdsklocka, bord/vägg, illustrerar återstående tid med hjälp av ett lättförståeligt trafikljussystem: Tiden är uppdelad i tre faser: grön, gul eller röd. Grön betyder att du fortfarande har tillräckligt med tid tillgänglig. Åtta minuter innan tiden är ute ändras färgen till gul. Som ett trafikljus betyder det att den röda fasen snart följer och det är bara en kort tid kvar. Starten av den röda fasen indikerar nu att endast tre minuter återstår. När tiden går ut hörs en tydlig akustisk signal.

Produktinformation:

  • Material: Plast
  • Mått (LxB) bord/väggmodell: 19,0x19,0cm
  • Automatisk drift, varvid ett tyst tickande ljud hörs
  • Husets färg: antracit
  • Maximalt 60 minuter kan ställas in





Trafikljussystemet gör att du med en blick kan se vilken tidsfas du befinner dig i och hur mycket tid du har kvar. En snabb titt på timern räcker. Urtavlan liknar en klocka. TimeTex tidslängdsklocka "automatisk", bord/vägg kombinerar välkända element för att göra tidshanteringen så effektiv som möjligt. Tidslängdsklockan hjälper dig att hålla reda på tiden - perfekt för undervisning i skolor och universitet - under presentationer eller skriftliga tentor.

 

Artiklar

Recensioner

290973