381418

Pickleballrack för träning tävling

FZ FORZA Amaze P 200

Varunr:262415
849 SEK ink. mva.
679 SEK eks. mva.
679 SEK Exkl. moms
849 SEK Inkl. moms
849 SEK sis.alv.
679 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
20+ i lager

Pickleball FZ Forza Amaze P 100 är ett lätt racket som endast väger 200 gram. Racketen passar motionsspelaren i både träning och tävling. Racket har en karbon och glasfiberyta och en polypropenkärna. Racket ger dig en fin kombination mella  kraft precision, touch och kontroll. Racket har en större yta än sin lillebror P100

 
• Pickleball är ett enkelt spel som är lätt att lära sig
• Det är en social sport som inte bara är rolig utan också bra träning
• Förbättrar balans, koordination och smidighet
• Halkfritt grepp

 

Produktinformation:
• Materialyta: 50% glasfiber 50% carbonfiber
• Materialkärna: Polymer bikakekärna
• Vikt: 215 +/- 10 gram
• Storlek: 40x24 x1,1 cm
• Färg: svart/Blå

 

Pickleball FZ Forza Amaze P200 er en racket som passer til nybegynnere og viderekomne. Den passer fint til skoler, klubber og til trening. Racketen er medium vektet og gir jevne kraftfulle slag. Her får du en god balanse mellom touch og spinn grunnet kombinasjonen av glassfiber og carbonfiber.

 

Pickleball är en snabbt växande sport som kombinerar inslag av tennis, badminton och bordtennis. Detta är ett socialt spel som passar alla åldrar. Här kan de unga spela mot de gamla. Pickleball spelas antingen en-mot-en (singel) eller i par (dubbel) på en badmintonplan med en innebandyliknande boll.

Regler i Pickleball:

Matcherna spelas till 11, och man måste vinna med två poäng. Man får poäng i egen serve.

Servaren fortsätter serva till dess laget förlorat bollen. I dubbel går därefter serven över inom laget och först när den andre servaren förlorat sin serve går serven över till motståndarna. Regeln har ett viktigt undantag. Det lag som börjar serva får bara en serve.

Poängställningen anges i nummerserier om tre – först anges servande lags poäng, därefter mottagande lags poäng och slutligen anges om det är servare ett eller två som har serven. Som exempel betyder 3-7-1 att servande lag har tre poäng, mottagande lag sju poäng och att servande lag ska serva med sin första servare.

Serve
Serven slås med underhandsslag. Servaren ska vara placerad bakom baslinjen och serven ska slås diagonalt in i serverutan på andra sidan nätet. Man har bara en serve i pickleball.

Retur och det tredje slaget
Varken servereturen eller slaget efter, det tredje slaget får slås på volley. Det innebär att mottagande lag måste låta bollen studsa innan de returnerar bollen och att servande lag måste låta returen studsa innan de slår bollen över nät. Efter returen får spelarna slå bollen både på volley eller efter bollen studsat i marken/golvet.

Köket
På båda sidor om nätet ligger det s k "köket". Spelarna får inte gå in i köket om inte bollen studsat i köket först. Köket är alltså en "no-volley zone". I Pickleball går man som spelare därför inte närmre nät än till köksgränsen om det inte krävs för att slå över en boll som studsat i köket.

 

 

Recensioner

381418