289262

Handbollsmål 3x2 m Fristående Standard

Svart Silver | Vikbara nätbyglar 1,25 m

Varunr:2823036
14 999 SEK ink. mva.
11 999 SEK eks. mva.
11 999 SEK Exkl. moms
14 999 SEK Inkl. moms
14 999 SEK sis.alv.
11 999 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Beställningsvara. 47 dagar (estimat)

Sport-Thieme handbollsmål med vikbara nätfästen: Målet för alla handbollsföreningar och skolor
Det fristående Sport-Thieme handbollsmålet har en ram av speciell aluminiumprofil med måtten 80x80 mm. Nätfästena är tillverkade av vitt pulverlackerat stålrör. Hörnanslutningen på ramen är säkrad med en stor, solid hörnkoppling i gjuten aluminium. De långa profilstiften på hörnkopplingen i gjutet aluminium och de präglade hålen i profilen möjliggör åtta säkra skruvförband per hörn. Handbollsmålets hörn bildas inte av profilen utan av hörnkopplingen i gjuten aluminium som är placerad på utsidan i hörnets område. Dessutom är ramkonstruktionen förstärkt av stora vinkelplåtar på baksidan av ramen. Vinkelplattorna förbinder målramen samtidigt med nätbågen och säkerställer en extremt vridningsfri konstruktion. Varianten med IHF-godkännande används även i handbolls Bundesliga. Leverans sker utan nät.

Produktinformation:

  • Målkonstruktion: aluminiumteknik. anodiserad
  • Nätupphängning: Golvlånga nätfästen av stål, vit pulverlackerade
  • Nätfäste: 25 dubbla nätkrokar inkl.
  • Målstolpar nedtill med golvskydd i plast
  • Leverans utan nät
  • Måldjupet finns i 1 m och 1,25 m
  • Målet kommer som Standard eller som IHF certifierat
  • Köp till handbollsnät Varunummer: 2271301, 2271314, 2271327
  • Made in Germany



Höjdpunkten ligger i detaljerna
Nätbågens vikmekanism skapas av en låsmekanism inbyggd i nätbågen, som låser upp nätbågen genom att helt enkelt dra i bulten.
Låsmekanismen inbyggd i nätbågen förhindrar att de traditionella nätbågsstagen tappas bort, böjs eller bryts av. Plastglidlager är installerade i de fällbara handbollsmålen. Man såg här till att inga metallföremål skaver mot varandra och därmed slår ut fästpunkterna.

Lång livslängd
En annan fördel som avsevärt ökar livslängden på Sport-Thieme handbollsmål med vikbara nätbågar är de medföljande glidblocken, som sätts in i målprofilen för att fästa nätbågarna. Spårmuttrarna är tillverkade av galvaniserat stål, inte aluminium, och tål därför de största krafterna. Dessutom fyller glidblocken hela spåret i grindprofilen, så trycket blir betydligt högre och att profilen rivas ur förhindras. Målet fästs i marken som en 2-punktsanslutning (skruvad med nätfäste) eller som en 4-punkt med hjälp av svetsade fästband.

Recensioner

289262