211873

Gymnastikmatta Special Blå 10 kg

150x100x6 cm | Med Läderhörn o noppror

Varunr:2721037
2 999 SEK ink. mva.
2 399 SEK eks. mva.
2 399 SEK Exkl. moms
2 999 SEK Inkl. moms
2 999 SEK sis.alv.
2 399 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Beställningsvara. 47 dagar (estimat)

Gymnastikmattan "Special" från Sport-Thieme: Robusta mattor för skolor och klubbar
Gymnastikmattan "Special" från Sport-Thieme är en extremt mjuk och slitstark matta för golv- och gymnastikövningar. Den har en slitstark mattkärna av kompositskum och erbjuder även tillräcklig elasticitet för träning på golvet. Överdraget finns antingen i klassiskt, nubby gymnastikmattatyg eller slät Polygrip gymnastikmattatyg med kornstruktur. Tack vare den rektangulära formen kan du kombinera flera gymnastikmattor för att bilda ett stort gymnastiklandskap. Utöver det kan du använda gymnastikmattan till en mängd lekar och aktiviteter på idrottslektionerna. Om så önskas kan Sport-Thieme "Special" gymnastikmatta även förses med kardborrehörn för att fästa ihop flera gymnastikmattor. mattorna går även att få med läderhörn och bärhandtag.

Produktinformation:

 

  • Kärna: kompositskum (RG 80)
  • Allroundöverdrag tillverkat av antingen nabbat gymnastikmattatyg (100 % polyester) eller Polygrip gymnastikmattatyg med ådstruktur (100 % polyester)
  • Mattkärnan är utbytbar
  • Med dold dragkedja
  • Färger: blå, gul, grön och röd
  • Mått (LxBxH): 150x100x6 cm
  • Vikt: 10 kg
  • Tillverkad av flamskyddande kompositskum


     



Det optimala skyddet för golvövningar
Gymnastikmattor används främst för golvövningar. Oavsett om du rullar framåt eller bakåt, handstående, huvudstående eller andra golvövningar: de mjuka sportmattorna säkerställer att idrottare har ett stabilt fotfäste och tillräcklig säkerhet. Golvmattorna skyddar även mot skador när man gör nya golvövningar och element.

Mattguide – gratis
Med varje mattbeställning får du våra matttips gratis. I den här broschyren ger vi dig viktig beslutshjälp när du ska välja rätt mattor för ditt användningsområde. Du får även värdefulla tips om förvaring och transport av gymnastikmattor, som du kan använda för att förlänga livslängden på dina mattor. Du är också välkommen att ladda ner matttipsen direkt som PDF.

Recensioner

211873