168636 168636

Massagerulle för nacken

23,5x20x9 cm

Varunr:2557609
999 SEK ink. mva.
799 SEK eks. mva.
799 SEK Exkl. moms
999 SEK Inkl. moms
999 SEK sis.alv.
799 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Ryggsträckaren lindrar spänningar och stärker musklerna
Många saker i vardagen belastar våra ryggar, oavsett om det är på jobbet eller på fritiden – brist på motion och felaktig hållning är vanliga orsaker till spänningar och ryggsmärtor som uppstår. Resultatet är spänningar och ont i nacke och rygg. Musklerna förkortas och kan inte längre stödja ryggraden. Ryggsträckaren motverkar detta: den sträcker ut musklerna, lindrar spänningar och stärker musklerna.

Oavsett om det är efter en lång dag vid skrivbordet, i verkstaden eller efter en storstädning – ett träningspass på ryggradens förlängning hjälper dig att slappna av. Med sin särskilt enkla applicering och små dimensioner kan denna ryggsträckare användas var som helst: bara lägg dig på den och slappna av. Tack vare sina kompakta mått kan den användas överallt och är dessutom lätt att transportera.

Ryggsträckaren är väl lämpad för användning i rehabiliterings- och terapianläggningar - för kondition, friskvård, förstärkning och förebyggande. Också en idealisk möjlighet för företag som vill främja sina anställdas rygghälsa. Ryggsträckaren hjälper till att stärka och avlasta ryggen och på så sätt förebygga en av de vanligaste livsstilssjukdomarna.

Produktinformation:
Bokträ, massivt
Max belastning: 140 kg
Miljövänlig lackering

Mer information om ryggsträckarterapin:
Mått (LxBxH): ca 54x25x9 cm
Vikt: ca 2,3 kg
Antal rullpar: 10

Mer information om ryggsträckaren Sport:
Mått (LxBxH): ca 90x26x17 cm
Vikt: ca 4,3 kg
Antal rullpar: 14

Mer information om nacksträckaren:
Mått (LxBxH): 23,5x20x9 cm
Vikt: ca 0,6 kg
Antal par rullar: 4

Ligg på och slappna av
Denna innovativa enhet hjälper dig att hålla din rygg vältränad och frisk. Daglig träning i 10 till 15 minuter ger en avslappnande balans mot vardagens belastning på ryggen på jobbet och på fritiden. Ryggbågen består av två böjda sidoväggar och 10 eller 14 tvärstag, vardera med ett par mjuka gummirullar. De två tillgängliga storlekarna riktar sig till olika muskelgrupper. Den kortare terapiryggsträckaren är idealisk för att sträcka ut ländryggen och nedre delen av ryggen eller bröst- och nackområdet. När man ligger på den längre Sport-ryggsträckaren är hela ryggraden inbäddad i mitten mellan de roterande rullarna - den ligger i en naturlig, avslappnad position, ryggmusklerna lossas och sträcks ut. Tack vare den större krökningsvinkeln, att bara ligga på ryggsträckaren ökar avståndet mellan kotorna och minskar trycket på mellankotdiskarna genom kroppsvikt och gravitation. Massagerullarna lossar även de långa ryggmusklerna till höger och vänster om ryggraden och säkerställer avslappning. I kombination med magmuskelövningar blir träningen ännu mer effektiv.

Recensioner

168636