162828

Skumkllossar 5 st

Total längd: 310 cm

Varunr:2066110
10 499 SEK ink. mva.
8 399 SEK eks. mva.
8 399 SEK Exkl. moms
10 499 SEK Inkl. moms
10 499 SEK sis.alv.
8 399 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
Beställningsvara. 11 dagar (estimat)

Sport-Thieme "Ramp" skumbyggstensset för leklandskap som barn kommer att älska
Sport-Thieme "Ramp" byggklossar i skum är idealisk basutrustning för ett leklandskap med stora byggstenar som du enkelt kan kombinera med andra lekelement. De stora byggstenarna består av högkvalitativa skumblock. Skummet kombinerar låg vikt, stabilitet och en behagligt mjuk yta. Det slitstarka syntetiska läderöverdraget gör att du enkelt kan tvätta byggnadsmodulerna för att rengöra dem.

Produktinformation:

  • Materialkärna: högkvalitativa skumblock av kvalitetsklassen: Densitet 25 kg/m3, kompressionshårdhet 5,0 kpa
  • Material Överdrag till de gigantiska byggstenarna är gjorda av särskilt slitstarkt, tvättbart konstläder (övre material: 100 % polyklorid)
  • Total längd: 310 cm




Introducera barn till aktivitet och rörelse
Byggklosssetet "Ramp" från Sport-Thieme imponerar med sitt utmärkta utförande, mångsidighet och utmärkta kombinations- och utbyggbarhet med andra mjuka lekelement. Det är därför de stora byggstenarna från Sport-Thieme är idealiska för institutionell barnomsorg i förskolor, integrerande anläggningar eller för användning i terapi.

Lägg bara till
Du kan lägga till nya konstruktionsmoduler till de långvariga byggstenarna även år senare och ytterligare öka deras attraktionskraft och mångsidighet. Med barngymnastik kan du även introducera barn med motoriska funktionsnedsättningar, osäkra och oroliga barn i aktivitet och rörelse, stärka deras självförtroende och förbättra deras fysiska förmågor. De ljusa färgerna, tydliga formerna och begripliga strukturerna har en extremt hög efterfrågan.

Recensioner

162828