155994 155994 155994

Rullbräda med skydd

62x35x9 cm| Träbräda med hjul

Varunr:1285475
1 899 SEK ink. mva.
1 519 SEK eks. mva.
1 519 SEK Exkl. moms
1 899 SEK Inkl. moms
1 899 SEK sis.alv.
1 519 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 14 dagar

Sport-Thieme "Special" rullbräda med fantastiska säkerhetsfunktioner.
Sport-Thieme rullbräda "Special" erbjuder optimal säkerhet vid körning: de skyddande hörnen skyddar rullbrädan och väggarna vid en kollision. Skyddshattarna förhindrar små barns fingrar från att komma i kontakt med hjulen.

Plattan – robust och spänstig
Brädan är gjord av extremt stabilt flerskiktsträ (naturlackerat) och tar helt enkelt bort stressen från vardagens lek. Designen med sina rundade hörn ger extra säkerhet. Hål på fram- och baksidan gör barnrullbrädan ännu mer mångsidig - här fäster du helt enkelt ett draglina.

Sport-Thieme rullbrädor är särskilt stabila
Tyngdpunkten är särskilt låg på alla Sport-Thiemes rullbrädor, vilket gör att våra rullbrädor inte kan välta - ett stort plus när det kommer till säkerheten vid körning.

Rollerna
De kullagrade enkelhjulen med massiva gummidäck ger dig 2 fördelar: Hjulen går särskilt lätt och tyst i kullagren. De solida gummidäcken är nötningsbeständiga och lämnar inga ränder på hallgolvet.

Trä – en förnyelsebar råvara
Vi är medvetna om vikten av hållbarhet och tillverkar våra rullskivor av den förnybara råvaran trä. Trä är dyrare än plast, men ett naturligt material som tål vardagslekens påfrestningar. Träfibrerna understryker den höga kvaliteten på våra skateboards. Om du kör händerna över brädan kommer du att känna den unika känslan av träet.

Överlägsen kvalitet
Vi står bakom våra produkter och är övertygade om deras kvalitet, därför ger vi dig 10 års garanti på Sport-Thiemes rullbräda.

Produktinformation:

  • 4 singelhjul
  • Rulldiameter: 50 mm
  • Lackerad multiplexskiva, natur
  • Hål i brädan för hopprep att dra
  • LxBxH: 62x35x9 cm
  • Med skyddskåpor
  • Med skyddande hörn

 


Sport-Thieme "Special" rullbräda: aktivitet för barn
Inget barn kan motstå Sport-Thieme "Special" rullbräda: alla vill prova det - oavsett om de sitter eller knäböjer. Barnen har väldigt roligt när de rullar genom hallen med rullbrädan.

Främja balans och koordination
Använd rullbrädan Sport-Thieme "Special" för att göra barnidrotten mer varierad på förskolan, i skolan och inom det terapeutiska området: En rullbräda för barn ger dig många alternativ - kombinera rullbrädeåkning med bollspel eller lopp genom en bana. Barn kan få speciella rörelseupplevelser i samband med ett rullbrädesåktur, vilket stärker kroppsuppfattningen.

Recensioner

155994