155991

Rullbräda med skyddande hörn

61x35x14cm

Varunr:1285462
1 499 SEK ink. mva.
1 199 SEK eks. mva.
1 199 SEK Exkl. moms
1 499 SEK Inkl. moms
1 499 SEK sis.alv.
1 199 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Sport-Thieme "Karambo" rullbräda
Sport-Thieme rullbräda "Karambo" är en rullbräda med stötskydd: Om rullbrädan rullar iväg och stöter emot något skyddar hörnen fråm märken och skador.

Plattan – robust och spänstig
Plattan är tillverkad av extremt stabilt flerskiktsträ (naturlackerat) och tål lätt påfrestningarna i tuffa lekar. Designen med sina rundade hörn ger extra säkerhet. Hål på fram- och baksidan gör barnrullbrädan ännu mer mångsidig - fäst bara ett dragrep här och flera lekmöjligheter öppnas.

Sport-Thieme rullbrädor är särskilt vält och tippssäkra.
Alla Sport-Thieme rullbrädor har en särskilt låg tyngdpunkt, vilket gör att rullbrädorna är motståndskraftiga mot att välta - ett stort plus när det gäller säkerheten vid körning.

 

Produktinformatin:

  • Mått: 61x35x14cm
  • Vikt: ca 4 kg
  • Max 120 kg

 

Hjulen
De kullagrade hjulen med massiva gummidäck ger dig två fördelar: Hjulen går särskilt lätt och tyst i kullagren. De nötningsbeständiga massiva gummidäcken lämnar inga ränder på golvet.

Trä – en förnybar råvara
Sport-Thieme är medvetna om vikten av hållbarhet och tillverkar sina rullbrädor av den förnybara råvaran trä. Trä är dyrare än plast, men det är ett naturligt material som tål vardagens påfrestningar. Träfibrerna understryker den höga kvaliteten på rullbrädor. När du kör händerna över brädan kan du känna den unika känslan av träet.

Överlägsen kvalitet
Sport-Thieme är övertygade om sin kvalitet, därför ger de dig 10 års garanti på Sport-Thiemes rullbräda.
Sport-Thieme "Karambo" rullbräda för lek och aktivitet
Sport-Thieme "Karambo" rullbräda kommer definitivt inte att förbli oanvänd: den rullande brädan är mycket attraktiv för barn. Detta gör brädan perfekt för att främja motorik och fysisk aktivitet.

Fantasifull lek
Du kan enkelt fästa ett draglina på Sport-Thieme "Karambo" rullbräda. Barn kan dra sina lekkamrater. Rullbrädan inbjuder till rollspel. Barnen lär sig också viktiga sociala färdigheter eftersom barnen måste ta hänsyn till sina medspelare.

Träna motorik
Under leken tränas barns motorik, balans och koordination samt att deras muskeltonus tränas

Recensioner

155991