155985 155985 155985

Rullbräda med dubbla hjul

10 års garranti

Varunr:1285446
1 399 SEK ink. mva.
1 119 SEK eks. mva.
1 119 SEK Exkl. moms
1 399 SEK Inkl. moms
1 399 SEK sis.alv.
1 119 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Sport-Thieme "Double" rullbräda skyddar mjuka inomhusgolv
De dubbla hjulen på Sport-Thieme "Double" rullbräda fördelar vikten av rullbrädan och föraren över ett större område - perfekt för användning på mjuka inomhusgolv.

Plattan – robust och spänstig
Brädan är gjord av extremt stabilt flerskiktsträ (naturlackerat) och tar helt enkelt bort stressen från vardagens lek. Designen med sina rundade hörn ger extra säkerhet. Hål på fram- och baksidan gör barnrullbrädan ännu mer mångsidig - här fäster du helt enkelt ett draglina.

Sport-Thieme rullbrädor är särskilt stabila
Tyngdpunkten är särskilt låg på alla Sport-Thiemes rullbrädor, vilket gör att våra rullbrädor inte kan välta - ett stort plus när det kommer till säkerheten vid körning.

Hjulen
Dubbla hjul är idealiska för mjuka golv. Vikten av rullbrädan och drivrutinen är fördelad över en större yta och golven är redan mjuka. De högkvalitativa kullagrade hjulen går särskilt lätt och tyst. De nötningsbeständiga massiva gummidäcken lämnar inga ränder på hallgolvet.

Trä – en förnyelsebar råvara
Vi är medvetna om vikten av hållbarhet och tillverkar våra rullskivor av den förnybara råvaran trä. Trä är ett naturligt, beprövat material som tål påfrestningarna från vardagens lek. Träfibrerna understryker våra rullbrädor och ger dem ett speciellt utseende. Om du kör händerna över brädan kommer du att känna den unika känslan av träet.

Överlägsen kvalitet
Vi står bakom våra produkter och är övertygade om deras kvalitet, därför ger vi dig 10 års garanti på Sport-Thiemes rullbräda.
Perfekt för barns sport och främjande av fysisk aktivitet
Sport-Thieme rullbräda "Double" får barn att röra på sig: Du behöver inte fråga de små rullbrädanvändarna länge, eftersom rullbrädorna är oemotståndligt stimulerande.

Med ett rullbräde sätter du ytterligare fart på barnidrotten: barn tränar motorik och balanssinne. Det är därför som rullbrädor också används i terapeutiska anläggningar.

 

Produktinformation:

  • Vikt: ca 4 kg
  • Belastbar Max 120 kg
  • Mått: 61x38x14 cm

Recensioner

155985