Lek och gymnastikmatta för barn 400x125x1 cm

Lek och gymnastikmatta för barn

400x125x1 cm

Varunr:1252705
3 499 SEK ink. mva.
2 799 SEK eks. mva.
2 799 SEK Exkl. moms
3 499 SEK Inkl. moms
3 499 SEK sis.alv.
2 799 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Beställningsvara. 31 dagar (estimat)

Den ihoprullbara lek- och gymnastikmattan: Detta är en extremt tåliga träningsmatta.
Roll-up lek- och gymnastikmattan är en slitstark och mångsidig golvmatta för barn. Det högkvalitativa vinylskummet är särskilt hudvänligt, färgäkta och isolerar kylan från golvet. Dessutom garanterar materialtjockleken på 10 mm maximal komfort med uttalad spänst. Den strukturerade ytan säkerställer ett säkert grepp på mattan. Tack vare den sanerade finishen (aktivt biocidmedel pyrithionzink) har lek- och gymnastikmattan ett permanent och pålitligt skydd mot bakterier och svampar. Materialet håller sig hygieniskt rent längre, svamptillväxt hämmas och obehagliga lukter bekämpas. På så sätt förblir övningarna alltid rena! Sportmattan levereras i standardmått eller i kvadratmeter.

Produktinformation:

  • Material: vinylskum
  • Mått (LxBxH), standard: 400x125x1 cm, vikt: 12 kg
  • Per kvadratmeter, vikt: 2,4 kg per m² (max. bredd per panel: 1,25 m, max. längd upp till 400 cm)
  • Färg: himmelsblå
  • Innehåller aktiva, biocida aktiva ingredienser - aktiv ingrediens: pyritionzink
Vårt tips för specialmått:
Observera vid beställning att det kan förekomma en avvikelse på +/- 5 % i produktionen av standardmattorna 400x125 cm och mattor med individuella specialmått. Vänligen ta hänsyn till detta i din planering. Eftersom mattorna är mycket lätta att skära kan du anpassa dem till lokala förhållanden på plats.

Obs: Vid beställning av mattorna, vänligen meddela oss önskad längd och bredd på de enskilda mattorna per kvadratmeter. Du kan ange måtten i meddelandefältet.

Recensioner