293229 293229

Tyngddjur Katt 1,9 kg

Lugnande och taktil effekt

Varunr:2830706
1 099 SEK ink. mva.
879 SEK eks. mva.
879 SEK Exkl. moms
1 099 SEK Inkl. moms
1 099 SEK sis.alv.
879 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Tyngdjuret Katten  hjälper barn som har svårt att koncentrera sig. Med sin tyngd skapar den ett skonsamt tryck ner i kroppen och har en lugnande effekt. Katten är en god lyssnare för personer med språkliga begränsningar. Katten är mjuk och kan med fördel klämmas på. Äldre personer med demens kan också njuta av och dra nytta av denna viktkatt.

 

Produktinformation:
• vikt: 1,9 kg
• mått: 41 x 23 x 20 cm
• pälsmaterial: polyester
• fyllning: sand, stålsand
• lätt att rengöra - använd bara en fuktig trasa

 

Tyngdjuret Katten ger rastlösa barn sinnesintryck för att lugna dem eller koncentrera sig.


Till skillnad från andra nallar är detta tygddjur fyllt med polyetenkulor som ger nallen bra vikt. Viktdjuret kan placeras på barnens axlar, knä eller i armarna. Påläggningen av viktdjuret har en lugnande effekt på rastlöshet och hjälper till med koncentrationen. Viktdjur används för barn med känselstörningar, och till exempel i sensorisk integrationsterapi eller perceptionsövningar.


 

Viktdjuret katten hjälper till i terapi och hemma. Det tunga djuret kan hjälpa barn att koncentrera sig på sina läxor, sitta tyst vid bordet eller hitta vila på kvällen. Katten kan kramas och klappas, den är också en bra lyssnare. Inom arbetsterapi kan viktdjuret användas för att främja perception.

Recensioner

293229