Spikeball Roundnet set | Originalet

Studsmatta med boll till skola o Fritids

Varunr:1335604
999 SEK ink. mva.
799 SEK eks. mva.
799 SEK Exkl. moms
999 SEK Inkl. moms
999 SEK sis.alv.
799 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
14 i lager

Detta är originalspelet. Spikeball är ett fartfyllt engagerande spel för 4 st. personer. Det blir snabbt beroendeframkallande!

Spikeballsetet kan du ta med dig överallt: till, parken, stranden eller till grannens gräsmatta. Det går att spela på vilket plant underlag som helst. Spelet har på kort tid blivit mycket populärt i skolan och är en av våra absolut bästsäljare. Passar också mycket bra som aktivitet under lägerverksamhet eller föreningsverksamhet. Detta är originalspelet.

 

Regler: 
Spelet spelas av 4 st. spelare (2 st. par) uppdelat på två lag. Spelet går ut på att slå ner bollen i nätet utan att motståndarlaget kan returnera innan bollen går i marken/golvet. Laget som skall returnera bollen i nätet har 3 st slag på sig att göra detta. Samma princip som i t ex beachvolleyboll. Första lag till 21 poäng vinner setet. Bäst av 3 set. Vid serve så skall spelarna stå i 90 graders vinkel mot varandra. Därefter finns inga regler var spelaren får befinna sig. Spelare får inte nudda bollen två gånger på raken. Du behöver ca 5 m runt om ringen för att kunna spela. Nät och ring är mycket lätt att montera och du är igång med spelet på bara någon minut.

 

Historia: 
Spelet fanns i några leksaksbutiker i USA på 80-talet och var relativt okänt för de flesta, tills en av spelarna insåg potentialen i spelet hur roligt alla hade som spelade Spikeball och började lansera spelet som en sport. Så småningom började spelet och sporten spridas på skolor, universitet och allmänna platser så som parker och stränder. Spelet blev snabbt en tävlingsform på universiteten och nu finns det finns det över 500.000 spelare över hela världen.

 

Produktdetaljer: 

  • 5 Spikeball ramelement med krokar. 
  • Diameter: 90 cm
  • Höjd: 20 cm
  • 5 fötter
  • 3 Spike Bollar - ø 9,5 cm. 65 g
  • Inkl. praktisk förvaringssäck i nylon
  • Monteras lätt upp och ner vid behov

 

Artiklar

Recensioner