Speed Stacks skoluppsättning 15

15 set med koppar | 3 Timers |3 Mattor

Varunr:236206
6 168 SEKOrdinarie pris
5 551 SEK ink. mva.
4 441 SEK eks. mva.
4 441 SEK Exkl. moms
5 551 SEK Inkl. moms
5 551 SEK sis.alv.
4 441 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
3 i lager

Speedstacking är en sport som handlar om att stapla 12 specialdesignade plastkoppar i specifika mönster med 3 koppar, 6 koppar eller 10 koppar så snabbt som möjligt.

Speedstacking är både en individuell sport och en lagsport. Titta på filmer under bilderna eller ladda ner spelregler och roliga sätt att stapla längre ner på sidan.

Speedstacking / Speed stacks främjar koncentration, finmotorik och samordning. En mycket positiv sak med sporten är att barn och ungdomar som du kanske inte förväntat dig vara bra, visar sig vara enastående duktiga!

Speed Stacks Skoluppsättning innehåller 15 uppsättningar med 12 st koppar i olika färger, 3 st. timers, 3 st. mattor och praktisk förvaringsväska. Detta set är mycket lämligt för och institutioner, skolor, fritidsgårdar som söker efter en aktivitet som engagerar alla.

Fördelar:


• Tränar öga-hand-koordination och hastighet
• Engagerar dem som normalt inte bedriver fysisk aktivitet
• Stimulerar hjärnan så att du kan bli bättre på aktiviteter där du använder båda händerna.

  

Uppsättningen innehåller:
• 5 x 12 neonorange koppar
• 5 x 12 neongröna koppar
• 5 x 12 blå koppar
• 3 timers
• 3 mattor
• 1 förvaringsväska

Tips för snabbstapling
1. Om du är nybörjare på Speedstacking, börja på golvet. Placera Speedstacksen framför dig.
2. Håll kopparna på nära avstånd från varandra så att du får en solid bas för din pyramid. Det är bäst om kopparna är så täta att de rör vid varandra.
3. Var lätt på handen, undvik hårt grepp och försök att inte klämma i koppen. Låt tyngdkraften göra jobbet!
4. Om du är högerhänt är höger ofta den främsta handen, men öva på att använda både höger och vänster lika mycket när du flyttar kopparna.
5. Ett tips: När du flyttar kopparna ska din hand vara på utsidan av kopparna, aldrig över!
6. Ta isär kopparna, använd fingrarna för att separera dem. Den sista koppen eller den undre koppen ska "vila" mot lillfingret.
7. Stapla kopparna i en cirkel. Detta innebär att du ska flytta armarna i en cirkelrörelse istället för fram och tillbaka.
8. Flytta inte koppen från ena handen till en annan förrän du sänker den. Använd båda händerna samtidigt så att du har en kopp i varje hand.

Setet är godkänd för användning i WSSA-turneringar och vid registrering av nationella och internationella tävlingar (SpeedStacks är den enda godkända leverantören).


SpeedStacks koppar
Kopparna för Speed Stacks har ett tryck / tryck av giftfritt bläck som har testats i enlighet med den europeiska standarden EN 71. Kopparna är tillverkade av polypropen (PP) och kan därför återvinnas med annan plast.

P.S. Vi rekommenderar att du köper en kopphållare (15 st.) Dessutom så att kopparna förblir runda och inte sitter tillsammans under stapling.

 

Artiklar

Recensioner