215110

AquaFitness Set

3 delar

Varunr:2579001
1 499 SEK ink. mva.
1 199 SEK eks. mva.
1 199 SEK Exkl. moms
1 499 SEK Inkl. moms
1 499 SEK sis.alv.
1 199 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 47 dagar

Aqua fitness set – allt du behöver för träning
Aqua fitness set är ett komplett set och består av aqua joggingbältet "Hydro-Tone 2.0", 1 par aqua jogging hantlar och 1 par bendynor. Aquajoggingbältet av högkvalitativt, smidigt skum passar perfekt på kroppen, erbjuder maximal rörelsefrihet och flytkraft utan att halka. Bensimmarna passar som ett komplement till träningen i vattnet. De är gjorda av robust skum och fästs vid fotleden med 2 kardborreband. De ger dig ytterligare flytkraft under vattengympa, vattenjogging och vattengympa. För att dina armar inte ska missa aqua fitness, komplettera helt enkelt din träning med aqua jogging hantlar. Med dessa lätta skumhantlar kan du effektivt träna din överkropp och särskilt stärka axelgördeln samt överarms- och ryggmusklerna.

Produktdetaljer för Sport-Thieme aqua joggingbälte "Hydro-Tone 2.0":
Material: Specialskum med vinylbeläggning
Mått (LxB): 74x22 cm
Bandets längd: 135 cm
Stängning: Snap-in stängning
Max kroppsvikt: 100 kg
Produktdetaljer för Sport-Thieme aqua jogging hantel, senior:
Hudvänligt skum
Blå
Total längd ca 30 cm
Handtagslängd 10 cm, ø 15 cm
Skumskivor vardera ca 10,5 cm breda
200 g
Produktdetaljer för Sport-Thieme bensimmare, storlek XL:
Hudvänligt skum
Blå
Höjd 31 cm (stor flytkraft)

 

Passar med 3 enheter
Aquajoggingbältet ger dig den nödvändiga flytkraften i vattnet under aquafitness. Genom att göra övningar under vatten skyddar du dina leder och lindrar påfrestningarna på din ryggrad och muskuloskeletala systemet. Benflotterna kan användas ensamma, men också som ett komplement till aqua joggingbältet. De påverkar kroppens tyngdpunkt och därmed balansen i vattnet. Flytkraften tvingar din överkropp att bibehålla balansen, så alla dina kärnmuskler anlitas. Genom att röra benen mot vattenmotståndet stärker du dina ben och botten. Oavsett om du är ensam eller i kombination med de andra två enheterna, kan du slutföra din konditionsträning i vattnet med aqua jogging-hantlarna. Till skillnad från konventionell hantelträning innebär träning med aqua hantlar inte träning mot hantlarnas vikt, utan snarare mot vattenmotståndet. Hantlarnas höga flytförmåga används som motkraft genom att flytta hantlarna genom vattnet och trycka dem under vattenytan.

Användning av vattenträningsutrustning i klor- och saltvattenpooler
Vattenträningsutrustning gjord av skum är vanligtvis lämplig för användning i klor- och saltvattenpooler. Det är dock tillrådligt att skölja enheterna noggrant med rent vatten efter varje användning i salt- och klorvatten. Detta förbättrar enheternas hållbarhet och förlänger deras livslängd.

Recensioner

215110