Pixoff Bollrengöring Rengör en boll på 5 minuter! Pixoff Bollrengöring Rengör en boll på 5 minuter! Pixoff Bollrengöring Rengör en boll på 5 minuter!

Pixoff Bollrengöring

Rengör en boll på 5 minuter!

Varunr:140273
50 167 SEK ink. mva.
40 134 SEK eks. mva.
40 134 SEK Exkl. moms
50 167 SEK Inkl. moms
50 167 SEK sis.alv.
40 134 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
Beställningsvara. 14 dagar (estimat)

Att rengöra en boll tar ca 5 minuter. Bollens yta blir helt ren igen, samtidigt som den får tillbaka
sin ursprungliga mjukhet. Nylonborsten kan bytas ut vid behov och finns att köpa separat.

PIXOFF värmer upp bollen med hjälp av varm luft,som mjukar upp klister och smuts på bollens yta. Bakom varmluftstrålen sitter en roterande nylonborste. När klisteret är uppmjukat av varmluften, använder man den roterande borsten för att ta bort det från ytan.Ren handboll på 5 minuter. Pixoff tar bort gammalt och stelnat lim från handbollar utan användning av kemikalier och vatten. Pixoff använder en kombination av varmluft och roterande borstar. Att använda pixoff ger rena bollar, rena bollar lever längre och lämnar mindre fläckar i hallen. Vaktmästaren blir glad och städpersonalen likaså.

Pixoff utvecklades i Danmark och används i ett antal hallar där. I både Norge och Sverige är det också fler och fler som ser fördelarna med att använda Pixoff, här är ett uttalande från en nöjd kund:

Vi har 10 Pixoff som används i hallarna i Stavanger kommun. Pixoff tar snabbt och effektivt bort gammalt lim från handbollens yta och lämnar en ren handboll. Mängden klibbiga fläckar på hallgolvet minskar när bollarna rengörs och hallpersonalen sparar flera timmar i veckan på städningen. Golven är mycket renare nu och du behöver inte spendera på limborttagningsprodukter som hallpersonalen använder. Allt som allt - en mycket bra investering


Recensioner