Träningsband Exertube med förstärkning 4 st. träningsband med handtag Träningsband Exertube med förstärkning 4 st. träningsband med handtag

Träningsband Exertube med förstärkning

4 st. träningsband med handtag

Varunummer: 402060-S
680 SEKOrdinarie pris
612 SEK ink. mva.
490 SEK eks. mva.
490 SEK Exkl. moms
612 SEK Inkl. moms
612 SEK sis.alv.
490 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
100+ i lager

Träningsband set med 4 st. med textilförstärkning. Träningsband av latexslang med fasta handtag och textilmellandel (se bild) som motverkar slitage och brott.

 

Mångsidig träning av alla muskelgrupper. Detta är en klassisk, välkänd produkt som finns i fyra versioner med olika motstånd. Träningsbandet är ett bra träningsverktyg för styrka, balans och coreträning. Det är ett enkelt och lätt hjälpmedel som inte tar någon plats i träningsväskan eller i resväskan.


Hur använder du det?
Används vanligtvis för att dra, så att de olika musklerna tränas genom motstånd. Till skillnad från en övning i en styrketräningsmaskin, som håller dig i en viss rörelsebana, måste du själv styra rörelserna och på så sätt tränas många småmuskler som annars kanske inte aktiveras.

 
 
Vad tränar det?
Träningsband är ett säkert träningsverktyg som utmanar , muskelstyrka,balansförmåga och muskeluthållighet på ett annat och mer djupgående sätt än när du tränar i olika träningsmaskiner.

 

Finns i olika hårdhetsgrader:
• Ljusröd)
• Medium (grön)
• Hård (blå)
• Extra hårt (svart)
• Längd 140 cm
Set med 4 träningsband.

 

Artiklar

Recensioner

Recensioner
179915