Flaggfotboll Tjuva svans

Tag Belt med kardborre set med 15 st.

Varunr:231390
799 SEK ink. mva.
639 SEK eks. mva.
639 SEK Exkl. moms
799 SEK Inkl. moms
799 SEK sis.alv.
639 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ i lager

En individuell lek där «alla är mot alla». Deltagarna får en svans som fästs bra synligt i byxlinningen. Det går ut på att stjäla flest möjliga svansar från de andra genom att ta svansen. Svansar som stjäls kan man hänga runt halsen/hålla i handen, men man måste alltid ha en svans bak i byxorna. Vinnaren är den som har flest svansar kvar när spelet avslutas.

 

Detta är en rolig aktivitet som fungerar bra till både uppvärmning och huvudaktivitet. Spela gärna på en begränsad yta beroende på hur många som är med och spelar. Man kan också göra detta med skidor, miniskidor eller skridskor på benen. Då behöver man ett större område och barnen får också testa skid- och skridskofärdigheterna.

 

Innehåll:

  • Setet innehåller 15 stycken bälten med kardborre som du sätter svansarna i. Det er fyra svansar på varje bälte i färgerna: grön, gul, röd och blå. Bältene är justerbara i storleken
  • 15 bälten
    - 4 svansar per bälte
  • Meshbag till förvaring

 

Flaggfotboll:

Är en light-version av amerikansk fotboll. Den stora skillnaden är att man inte använder några skydd. Fysisk kontakt som t ex. blockering och tackling är därför inte tillåtet. I stället stoppar man den som har bollen genom att ta en flagga som hänger i bältet runt midjan.

 

 

Artiklar

Recensioner

280438