168924 168924 168924 168924

Berg Go-Kart | X-Cross XL

Trampbil av hög kvalitet

Varunr:2622011
11 249 SEK ink. mva.
8 999 SEK eks. mva.
8 999 SEK Exkl. moms
11 249 SEK Inkl. moms
11 249 SEK sis.alv.
8 999 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Beställningsvara. 11 dagar (estimat)

Bergs trampbil "X-Cross": teknik när den är som bäst för körkomfort och säkerhet
De femekrade fälgarna med de stora pneumatiska däcken ser bra ut och garanterar verklig körglädje: de pneumatiska däcken absorberar lätta stötar. De kullagrade hjulen går behagligt lätt - perfekt för problemfri körning. Gokarten är utrustad med en pendelaxel - de 4 hjulen står alltid säkert på marken, även i ojämn terräng. Kulhuvudsstyrningen garanterar extrem manövrerbarhet.
En speciell egenskap som utmärker Berg Go-Kart är det unika BFR-systemet: Barn kan bromsa med pedalerna, köra framåt och bakåt utan att växla eller använda en spak.

Lätt att underhålla: Mountain go-karten "X-Cross"
Kedjelådan är lätt att öppna. Kedja och nav är lättare att underhålla. Kedjespännaren är åtkomlig och möjliggör enkel efterspänning av den främre kedjan.

Produktdetaljer för bergsgokarten "X-Cross":

  • Sits justerbar i 6 nivåer (XL) eller 8 nivåer justerbar (XXL)
  • 5-ekrade fälgar med pneumatiska däck


Bergs gokart "X-Cross" – förstklassigt utförande garanterar lång livslängd
Trampbil från Berg imponerar med sitt högkvalitativa utförande. Dessutom växer fordonen praktiskt taget med barnen – eftersom du enkelt kan anpassa stolen och styret efter barnets storlek. Barnens fordon stannar länge hos barnen. Livslängden gör också gokarten till en bra investering för förskolor och grundskolor. Fordonen är jätteroliga för barnen och kommer definitivt inte att stå oanvända. Racerbilarna lämpar sig även för trafikundervisning när barnen styr genom trafikbanor och lär sig trafikregler och trafikskyltar.

Recensioner

168924