163023

Bänfer Motorikrulle 2 i 1

100 cm

Varunr:2088495
6 999 SEK ink. mva.
5 599 SEK eks. mva.
5 599 SEK Exkl. moms
6 999 SEK Inkl. moms
6 999 SEK sis.alv.
5 599 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
Beställningsvara. 41 dagar (estimat)

Bänfer Motorikrulle. 1 st inre cylinder och 1 st. yttre lekrör
Den 2-delade "2 in 1" motorisk rullen från Bänfer består av ett lekrör och en innercylinder. Rullenär mycket populär bland barn. Bänfers motorisk rulle "2 in 1" är stabil och inte hård, så att säkert spel är möjligt.

Bänfer "2 in 1" motorisk rulle: lättskött
Det slitstarka skyddet på skumröret av lätt presenning är resistent mot urin, svett och saliv. Du kan enkelt tvätta ytan och den kan desinficeras. Materialet är UV-beständigt vilket gör att du kan använda cylindern utomhus utan att det bleknar.

Bänfer Motorikrolle "2 in 1": Rullen för många roller
Du kan använda motorikrullen "2 i 1" från Bänfer för applikationer såväl som en lekmodul i förskolaneller i barngymnastik. Det stora lekröret ger många rörelsemöjligheter och stimulerar barns fantasi - ett föremål som alla barn älskar att leka med! Att leka, gymnastik, balansera och leka med rollen förbättrar vestibulär perception och leder till kinestetiska upplevelser på olika nivåer.

Produktinformation:

  • Materialkärna: fast skum
  • Materialöverdrag: Polyesteröverdrag
  • Längd: 100 cm
  • Ytterdiameter: 60 cm
  • Innerdiameter: 40 cm
  • UV-beständig, urin-, svett- och salivbeständig

 



Bänfer Motorikrlle "2 in 1" - full av möjligheter
Båda delarna av tuben kan användas var för sig eller i kombination: Du kan koppla av och "hänga" i tuben gjord av täckt skum. Det är också ett stort hinder för att spela tag och ett lysande gömställe. Den inre cylindern är perfekt för att hänga över och rulla ut, lägga på eller balansera. Om delarna är inkopplade i varandra kan de förvaras på ett särskilt platsbesparande sätt. Genom att sätta in den inre cylindern som kärnan i röret får motorrullen också ytterligare stabilitet. Om det är säkrat mot rullning är det det perfekta berget att bestiga, en fantastisk häst eller en stock där barnen kan korsa en imaginär flod. Särskilt snyggt i kombination med mjuka lekmoduler som de gigantiska byggstenarna av skum.

Recensioner

163023