207310 207310 207310 207310

Ekologiskt ringspel

Skicka och fånga ringen

Varunr:1329807
849 SEK ink. mva.
679 SEK eks. mva.
679 SEK Exkl. moms
849 SEK Inkl. moms
849 SEK sis.alv.
679 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Tictoys ekologiska skicklighetsspel "Tualoop" - familjespelet med många möjligheter.
Alla kan ha kul med Tictoys skicklighetsspel "Tualoop" - oavsett om det är i trädgården, i parken, på lekplatsen eller i idrottshallen: spela kastringen med två träpinnar och utveckla dina egna kasttekniker.

Tualoop - Så här spelas det
Att leka med träpinnar och ringen gläder både unga och gamla: Förutom fyra kastpinnar och kastringen innehåller spelset 8 träbitar som du enkelt kan sticka ner i det mjuka gräset. Spela "Target Throw" från olika avstånd. Beroende på avståndet måste du använda olika kasttekniker för att exakt träffa träpinnarna i gräsmattan med ringen. Tävla med dina vänner i spelet, ställ och vinn: skicka spelringen till varandra. Du får poäng så fort din lagkamrat inte fångar ringen eller ringen blir liggande på spelplanen. Även om ringen landar utanför fältet efter att ha rört fältet. Ett set är värt 15 poäng - du måste vinna 3 set för att vinna.

Produktinformation:

  • För 2 spelare från 6 år och uppåt
  • 1 kastring ø: 27 cm – 63 g, Arboblend biomaterial
  • 2 par kaststavar i bokträ, L: 50 cm
  • Med spelinstruktioner
  • Inkluderar bärväska gjord av 100 % Fair Trade-certifierad bomull
Det innovativa Tictoys skicklighetsspel "Tualoop" från rättvis och ekologisk produktion
.De enskilda spelkomponenterna är gjorda av högkvalitativa material som kommer från rättvis, ekologisk och regional odling. Regional produktion är i fokus eftersom uppsättningen produceras med lokala familjeföretag och Diakonie Leipzig. Det innovativa fritidsspelet erbjuder också massor av utmaningar och spelmöjligheter och du tränar även din öga-hand-koordination, naturliga rörelser och din fingerfärdighet.

 

Artiklar

Recensioner

207310