Officiell FooBaSkill ball st 4 | 6-11 år

Kombination av fotboll och basket

Varunr:2829106
Storlek
4
5
849 SEK ink. mva.
679 SEK eks. mva.
679 SEK Exkl. moms
849 SEK Inkl. moms
849 SEK sis.alv.
679 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Beställningsvara. 14 dagar (estimat)
Välj varianter ...

FooBaSkill är en blandning av fotboll och basket och bollen kännetecknas av sin hybridstruktur och mångsidiga användning. Bollen har två olika ytkonstruktioner: 8 basketbollspaneler med strukturerad yta och 12 fotbollspaneler med slät yta. Kombinationen av båda ytorna säkerställer utmärkta spel egenskaper när man växlar mellan de två idrotterna. Storleken och vikten på bollen valdes så att den är idealisk för båda idrotterna.

• Spelet är designat för att förbättra koordination, kreativitet och allmänna fotbolls- och basketfärdigheter
• FooBaSkill-bollen är den officiella matchbollen för sporten med samma namn
• Kan spelas både inomhus och utomhus
• Träning och match

Produktdetaljer:
• Material: läder
• Lufttryck: 0,33-0,36 bar

Välj mellan
• Bollstorlek 4
  - omkrets: 66 cm
  - vikt: 350-370 gram
  - ålder: 6-11 år

• Bollstorlek 5
  - omkrets: 69 cm
  - vikt: 420-440 gram
  - ålder: 12 år och äldre

FooBaSkill: Skolsporten som kombinerar fotboll och basket
(se vår tipsida för mer detaljerad produktinformation)

FooBaSkill representerar en spännande ny aktivitet för skolor och kombinerar element från både fotboll och basket inom samma spelsram. Detta unika koncept ger spelarna en upplevelse som skiljer sig från traditionella idrotter.

Här är vad som gör FooBaSkill så speciellt:
I FooBaSkill spelas endast basket på den vänstra halvan av planen, medan den högra halvan är dedikerad till fotboll. Detta skapar en dynamisk och utmanande atmosfär där deltagarna måste växla mellan de två idrotterna i realtid varje gång de passerar mittlinjen. Denna sömlösa övergång kräver snabbt tänkande och anpassning från spelarna.
Målen i FooBaSkill är också anpassade för de två idrotterna. På fotbollssidan finns två hoppbackar (endast de två översta elementen) som stöder FooBaSkill-målet. På den andra halvan finns en basketkorg. Detta ger spelet dess unika karaktär och utmanar deltagarna att utveckla färdigheter inom både fotboll och basket.
Målet med FooBaSkill är enkelt: Att göra så många poäng som möjligt genom att utnyttja de unika egenskaperna hos båda idrotterna. Detta ger en spännande och rolig upplevelse för alla deltagare och är ett utmärkt sätt att främja fysisk aktivitet och samarbete bland skolelever. FooBaSkill ger skolorna en ny och spännande idrottsmöjlighet som kan engagera både utövare och åskådare på ett unikt sätt.

Recensioner