Omnikin® SIX-BALL Orange

Superlätt boll med starkt tyg

Varunr:146286
FärgOrange
Omnikin® SIX-BALL Blå Superlätt boll med starkt tyg
Omnikin® SIX-BALL Orange Superlätt boll med starkt tyg
899 SEK ink. mva.
719 SEK eks. mva.
719 SEK Exkl. moms
899 SEK Inkl. moms
899 SEK sis.alv.
719 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ i lager
Välj varianter ...

Omnikin® SIX-BALL - Orange innerblåsa blåsa med liten öppning.  Ytterhölje i flera olika färger. Bollen har samma långsamma flykt genom luften som en stor badboll men med precisare bollbana. Bollens storlek och lägre hastighet genom luften gör att denna boll har blivit en favorit i grundskolan. Bollen kan användas till volleybollspel, fotboll, killerboll och en mängd olika lekar och aktiviteter. Denna boll är en storfavorit bland TL skolorna.

Bollen passar mkt bra att öva volleyboll med för de lägre åldrarna i grundskolan

Blåsan har en liten ventilöppning ( som vanliga fotbollar och basketbollar) och pumpas med vanlig nippel och pump.

 

SIX-bollarna är alltid de bollar som eleverna tar fram först säger Joakim Kumlemark, idrottslärare på Montessoriskolan Skäret Göteborg.

 

  • Superlätt boll med längre flygtid
  • Snabb att fylla med luft och snabb att tömma
  • SIX-Bollen med stor ventil (vit standardblåsa) Varunummer: 2492700X pumpas med KIN-BALL pumpen eller vanlig madrasspump.
  • SIX-Bollen med liten ventil (orange blåsa). Varunummer: 146286X  pumpas med vanlig bollpump
  • Innerblåsan byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt.

 

Produktinformation:
• Diameter: 46 cm
• Vikt: 240 gram
• Material: Tillverkad av nylon med latex
• Kommer i flera färger
• Med orange blåsa (blåsa med liten ventil)
• Ytterhöljet går att tvätta i maskin.

 

Underhåll av Omnikin®-bollar
Vid användning utomhus är det mycket viktigt att skyddsämnet viks över hålet så att småsten inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Vi rekommenderar att bollarna blåses upp med Big Air-pumpen. Kom också ihåg att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll sedan på med luft vid behov, då luftvolymen minskar i kylan.

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

 

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning.


Recensioner