10%

Omnikin® lekpaket - 3 bollar

Lätta bollar för lek och spel

Varunummer: 143650
2 357 SEKOrdinarie pris
2 121 SEK ink. mva.
1 697 SEK eks. mva.
1 697 SEK Exkl. moms
2 121 SEK Inkl. moms
2 121 SEK sis.alv.
1 697 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ i lager

Omnikin gör väldigt lätta bollar i friska färger med utbytbara blåsor. Detta paket är gjord för att introducera dessa bollar till skolor, förskolor och till alla verksamheter som vill ha bollar som inte är tunga eller svåra att hantera. Omnikins bollar passar särkilt bra till alla som är bollrädda eller inte hinner med "snabba" bollar. Tänk en proffitionell badboll av mycket hög kvalitet som kommer att hålla i många år. Det enda som du behöver byta ut då och då är innerblåsan.

 

Paketet består av:
• 2 SIX bollar
• 1 Omnikin fotboll
• 4 st. blåsor (två extra) ingår

 

Omnikin SIX - 46 cm
Superlätt boll med tålig canvas / yttertyg. Denna överdimensionerade boll stimulerar samarbete och koordination så att barn utvecklar individuella färdigheter. Dessutom uppmuntrar de till otraditionella spel och lekar.Tack vare sin stora storlek och låga vikt är de lätta att använda och är ett perfekt verktyg för att utveckla kreativitet och fantasi.


• Tillverkad av nylon med latex
• Pumpad med en vanlig kompressorpump med nippel.

 

Omnikin® fotboll - 36 cm
 Superlätt fotboll för lek och träning. Detta är en bra fotboll som är särskilt lämplig för barn i förskoleåldern och grundskoleålder. Här kan barnen lära sig att spela fotboll med en boll som är lätt att sparka. Precis som de andra Omnikinbollarna kan Omnikin -fotbollen användas för nya och kreativa lekar och spel. Bollen stimulerar koordination och samarbete hos barnen och är ett perfekt verktyg för att förbättra och utveckla fantasi och kreativitet.


• Tillverkad av nylonöverdrag och förstärkta sömmar med nylontråd
• Pumpad med en vanlig kompressorpump med nippel.

 

 

 

Underhåll av Omnikin® bollar:
 För utomhusbruk är det mycket viktigt att skyddsämnet viks över hålet så att småsten inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Kom också ihåg att blåsa upp bollen så hårt, så att det finns tillräckligt med luft i den. KIN-BALL kan också spelas på vintern. Skall du använd bollen utomhus i luft som är kallare än inomhusluften - pumpa bollen ute! Fyll sedan på med luft om det behövs.

Recensioner

Recensioner
50113