Omnikin volleyboll - 41 cm

Volleyboll till lek och träning

Varunr:142814
874 SEK ink. mva.
699 SEK eks. mva.
699 SEK Exkl. moms
874 SEK Inkl. moms
874 SEK sis.alv.
699 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ i lager

Denna volleyboll är extremt lättspelad och passar väldigt bra för att få till ett bra spel över nät med långa dueller. Bollens egenskaper gör att den känns väldigt mjuk och behaglig. Inget svid i underarmarna vid spel! Bollens flygtid är lite långsammare än en vanlig volleyboll men du upplever den fortfarande som en volleyboll och ej som en ballong! Bollen vobblar ej utan bollbanan är rak och precis till skillnad från många andra lätta volleybollar.

 

Bollen består av ett ytterhölje i canvas/nylon och en innerblåsa i latex/gummi. ytterhöljet är mycket slitstarkt och håller i många år. innerhöljet byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollen pumpas med vanlig bollpump. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt. Ytterhöljet går att tvätta i maskin. Ø 32 cm. OMNIKIN® volleyboll är ca dubbelt så stor som en vanlig volleyboll. 3 års garanti på ytterhöljet!

 

Beskrivning:

  • 1 st OMNIKIN® volleyboll Ø 41cm
  • 2st Innerblåsor
  • Pumpas med pump avsedd för vanliga bollar.

 

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

 

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning.

 

 

Holger Martinsson idrottslärare på Billngsskolan i Skövde säger:
Detta är den bästa volleybollen jag haft. Aldrig förut har jag fått mina elever att komma fram till ett bra volleybollspel så snabbt som de gjort med denna boll. De större lätta bollar vi haft förut har fladdrat och haft en mycket ojämnare bana jämfört med OMNIKIN® volleyboll.

 

Jonas Nerheden på Roslättskolan i Malmö och på Skånes skolidrottsförbund säger:
Volleybollen har varit en sån succe på skolan. Vilket volleybollspel de har nu!

Recensioner