Omnikin® fotboll - 36 cm

Superlätt fotboll för lek och träning

Varunr:142813
874 SEK ink. mva.
699 SEK eks. mva.
699 SEK Exkl. moms
874 SEK Inkl. moms
874 SEK sis.alv.
699 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
19 i lager

Fotbollen är perfekt till fotbollsvolley och att hålla i spel i luften. Spela över nät och du får garanterat längre och roligare speldueller än med en vanlig fotboll.

 

Beskrivning:

  • 1 st OMNIKIN® fotboll Ø 36cm
  • 2st Innerblåsor

 

Bollen består av ett ytterhölje i canvas/nylon och en innerblåsa i latex/gummi. ytterhöljet är mycket slitstarkt och håller i många år. innerhöljet byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollen pumpas med vanlig bollpump. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt. Ytterhöljet går att tvätta i maskin. Ø 36 cm. Omnikin Fotboll är ca dubbelt så stor som en vanlig fotboll. 3 års garanti på ytterhöljet!

 

Använd Ventilolja när du pumpar så håller bollen längre!

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning. 

Recensioner