15%
Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk) Paket med 5 superlätta fotbollar Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk) Paket med 5 superlätta fotbollar Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk) Paket med 5 superlätta fotbollar Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk) Paket med 5 superlätta fotbollar Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk) Paket med 5 superlätta fotbollar

Omnikin® fotboll - 36 cm (5 stk)

Paket med 5 superlätta fotbollar

Varunr:142813-5
3 499 SEKOrdinarie pris
2 974 SEK ink. mva.
2 379 SEK eks. mva.
2 379 SEK Exkl. moms
2 974 SEK Inkl. moms
2 974 SEK sis.alv.
2 379 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 i lager

Det här är stora fotbollar som är särskilt lämpliga för barn i förskola och grundskola. Här kan barnen lära sig att spela fotboll med en boll som är lätt att slå och där det inte gör ont att träffas av bollen.
Liksom de andra Omnikin® bollarna kan denna fotboll användas för nya och kreativa lekar och spel. Bollen stimulerar samarbete och är ett perfekt verktyg för att förbättra och utveckla motorik och bollkänsla. Bollens karaktär förhindrar också smärtsam bollkontakt.
Paketet består av 5 bollar.
Material: Nylonöverdrag med förstärkta sömmar med nylontråd.
Diameter 36 cm.
Pumpas med vanlig pump med nippel.
Underhåll av Omnikin® bollar:
Bollen består av ett ytterhölje i canvas/nylon och en innerblåsa i latex/gummi. Ytterhöljet är mycket slitstarkt och håller i många år. Innerhöljet byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollen pumpas med vanlig bollpump. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt. Omnikin Fotboll är ca dubbelt så stor som en vanlig fotboll. 2 st utbytbara innerblåsor ingår, som pumpas med vanlig bollpump.

Klicka här för att läsa mer om hur man blåser upp Omnikin® bollar.

 

Tips för Omnikin-bollar med standardblåsa med pip (Kin-ball & Six-ball)
För att stänga ''pipen på blåsan'' är detta det bästa sättet att göra det

Blås upp bollen så att den blir helt hård och det inte finns några skrukkar på bollen.
Håll pipen stadigt med en hand samtidigt som du vrider bollen runt sin egen axel 8-10 gånger
Vik ihop "knuten" som uppstår under dragningen. Akta dina naglar här.
Håll örat nära knuten för att höra om det håller luften.
Se även video under bilder.

Om bollen inte ska användas under en längre tid rekommenderar vi att du strör ett litet lager talk inuti bollen/utanför blåsan. Detta hjälper till att behålla elasticiteten i blåsan och därmed lever blåsan lite längre. En Kin-ball latexblåsa behöver bytas ut med jämna mellanrum, eftersom den kan mörkna lite som en ballong med tiden.

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

 

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning.

 

Recensioner