10%
Basketbollkorg för utomhusbruk Korg och kedjor i galvaniserat stål Basketbollkorg för utomhusbruk Korg och kedjor i galvaniserat stål Basketbollkorg för utomhusbruk Korg och kedjor i galvaniserat stål Basketbollkorg för utomhusbruk Korg och kedjor i galvaniserat stål

Basketbollkorg för utomhusbruk

Korg och kedjor i galvaniserat stål

Varunr:MP223112
8 897 SEKOrdinarie pris
8 007 SEK ink. mva.
6 406 SEK eks. mva.
6 406 SEK Exkl. moms
8 007 SEK Inkl. moms
8 007 SEK sis.alv.
6 406 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 i lager

En basketkorg för offentliga miljöer med basketbollplatta i HDPE (High-Density Polyeten) samt korg och nät i galvaniserat stål. Perfekt för träning och användning i offentliga miljöer! plankan är väderbeständigt, har god kvalitet och är mycket hållbar. Halvmåneformen beror på säkerhet så att ingen skadas av de vassa hörnen. Fjäderbelastad basketring som är väderbeständig och perfekt för utomhusbruk. En mycket bra basketkorg att ha ute på skolgården eller på offentliga platser. Basketkorg av massivt, varmgalvaniserat stål. Basketnätet är av galvaniserad kedja, tung och robust design med 12-punktsupphängning.

 Denna uppsättning innehåller planka, korg och nät.

 Produktinformation planka:
• Storlek: 120 x 90 cm
• Halvmåneformad
• Uppfyller standarden NF EN 1270
• Plankan är monterat med låsskruvar - OBS! dessa ingår inte.

 

Produktdetaljer korg:

Basketkorgen Outdoor är tillverkad av massivt, varmgalvaniserat stål och absolut väderbeständig. Fästhålen är förborrade så att du kan fästa basketkorgen på en vanlig stoppbräda av syntetmaterial eller på en stoppbräda i streetbasket-design.

 

Produktinformation nät:
• Material: galvaniserat stål
• Tjocklek: 4 mm

Recensioner