10%

Speed stacks Speedstackingset

Gröna 12 st koppar

Varunr:236201
FärgGrön
Speed stacks  Speedstackingset Blå 12 st koppar
Speed stacks  Speedstackingset Gröna 12 st koppar
Speed stacks  Speedstackingset Neon orange 12 st koppar
Speed stacks  Speedstackingset Röda 12 st koppar
Speed stacks  Speedstackingset Med 12 koppar Pink Chip
268 SEKOrdinarie pris
241 SEK ink. mva.
193 SEK eks. mva.
193 SEK Exkl. moms
241 SEK Inkl. moms
241 SEK sis.alv.
193 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ i lager
Välj varianter ...

De officiella tävlingskopparna! Fastnar ej, spricker ej, som flera kopior. Behåller dessutom färg och form. Detta är de officiella kopparna  WSSA (World Sport Stacking Association). KlubbenSport är officiell leverantör av Speed stacks i Sverige. Speedstacking blir snabbt lite beroendeframkallande. Utmana dig själv eller andra och tävla i hur snabbt du kan bygga upp pyramiderna med koppar och sedan ta ner dem.

 

Beskrivning:

  • 1 st set med 12 st koppar
  • 1 st Quick Release Stem
  • Färg: Gröna

 

Detta är de officiella kopparna  WSSA (World Sport Stacking Association)

 

Speedstacking är en sport som går ut på att stapla 12 specialdesignade plastmuggar i specifika mönster med 3 koppar, 6 koppar eller 10 koppar så snabbt som möjligt. Vem staplar snabbast? Speed stacking är roligt och engagerande för alla. Populärt för barn, ungdomar, familjer och skolor. Lär dig Speed Stacking - titta på filmer under dina bilder.

Speedstacking kallas även koppstapling. Speedstacking främjar inte bara bättre fysisk form så som öga handmotorik, utan ökar också koncentrationen.

Speedstacking är både en individuell sport och en lagsport. Se filmer under bilderna eller ladda ner spelregler och roliga stafetter längre ner på sidan.

Speed Stacks kompletta set innehåller 12 koppar med Quick steam ( kopphållare ), timer med 3 decimalers noggrannhet, matta och förvaringsväska.

Fördelar med Speed stacks:
• Tränar Ögon-hand-koordination och snabbhet
• Engagerar de som normalt inte ägnar sig åt fysisk aktivitet
• Stimulerar hjärnan så att du kan bli bättre på aktiviteter där du använder båda händerna, som att spela musikinstrument och idrotta

 

Rekommenderade tillbehör:
• Cup Keeper - Håller dina koppar runda
• Snap Tops - Gör dina koppar mer personliga
• Stack Mat Voxel Glow - Få en bättre spelupplevelse
• Pro Timer GEN5 - Ta dig tid och sätt rekord
• Gear Bag - Förvaring för muggar och tillbehör

Setet är godkänt för användning i WSSA-turneringar och vid registrering av nationella och internationella rekord (SpeedStacks är den enda godkända leverantören).

 

 

Speed Stacks koppar
Muggarna till Speed Stacks har ett tryck/tryck av giftfritt bläck som har testats enligt europeisk standard EN 71. Muggarna är gjorda av polypropen (PP) och kan därför återvinnas med annan plast.
Rengöring
Tvätta kopparna med mild tvål och vatten, eller torka av med en fuktig trasa. Vi rekommenderar inte användning av antibac eftersom det kan missfärga kopparna.

Recensioner

302059