20%

Speed stacks Speedstackingset

Komplett spelset Grön

Varunr:236191-S
FärgGrön
Speed stacks  Speedstackingset Komplett spelset Blå
Speed stacks  Speedstackingset Komplett spelset Grön
Speed stacks  Speedstackingset Komplett spelset Orange
Speed stacks / Speedstacking komplett spelset - Röd
1 095 SEKOrdinarie pris
876 SEK ink. mva.
701 SEK eks. mva.
701 SEK Exkl. moms
876 SEK Inkl. moms
876 SEK sis.alv.
701 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
16 i lager
Välj varianter ...

Ett komplett spelset med de officiella tävlingskopparna! Fastnar ej, spricker ej, som flera kopior. Behåller dessutom färg och form. Detta är de officiella kopparna  WSSA (World Sport Stacking Association). KlubbenSport är officiell leverantör av Speed stacks i Sverige. Speedstacking blir snabbt lite beroendeframkallande. Utmana dig själv eller andra och tävla i hur snabbt du kan bygga upp pyramiderna med koppar och sedan ta ner dem.

 

Beskrivning:

  • 1 st komplett set med 12 st blå koppar
  • 1 st förvaringsväska
  • 1 st timermatta G5 Stack mat Pro
  • 1 st G5 Timer
  • 1 st Quick Release Stem
  • Färg: Gröna
  • Officiella kopparna  WSSA (World Sport Stacking Association)

 

Speedstacking är en sport som går ut på att stapla 12 specialdesignade plastmuggar i specifika mönster med 3 koppar, 6 koppar eller 10 koppar så snabbt som möjligt. Vem staplar snabbast? Speed stacking är roligt och engagerande för alla. Populärt för barn, ungdomar, familjer och skolor. Lär dig Speed Stacking - titta på filmer under dina bilder.

Speedstacking kallas även koppstapling. Speedstacking främjar inte bara bättre fysisk form så som öga handmotorik, utan ökar också koncentrationen.

Speedstacking är både en individuell sport och en lagsport. Se filmer under bilderna eller ladda ner spelregler och roliga stafetter längre ner på sidan.

Speed Stacks kompletta set innehåller 12 koppar med Quick steam ( kopphållare ), timer med 3 decimalers noggrannhet, matta och förvaringsväska.

Fördelar med Speed stacks:
• Tränar Ögon-hand-koordination och snabbhet
• Engagerar de som normalt inte ägnar sig åt fysisk aktivitet
• Stimulerar hjärnan så att du kan bli bättre på aktiviteter där du använder båda händerna, som att spela musikinstrument och idrotta

 

Setet är godkänt för användning i WSSA-turneringar och vid registrering av nationella och internationella rekord (SpeedStacks är den enda godkända leverantören).

 

Speed Stacks koppar
Muggarna till Speed Stacks har ett tryck/tryck av giftfritt bläck som har testats enligt europeisk standard EN 71. Muggarna är gjorda av polypropen (PP) och kan därför återvinnas med annan plast.
Rengöring
Tvätta kopparna med mild tvål och vatten, eller torka av med en fuktig trasa. Vi rekommenderar inte användning av antibac eftersom det kan missfärga kopparna.

 

Artiklar

Recensioner

302158