208390

Boxningssäck av hög kvalite 100 cm

3 lager | Upphängningskedja | Svirvel

Varunr:1513804
3 699 SEK ink. mva.
2 959 SEK eks. mva.
2 959 SEK Exkl. moms
3 699 SEK Inkl. moms
3 699 SEK sis.alv.
2 959 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
Beställningsvara. 21 dagar (estimat)

Sport-Thieme "Luxury" boxningspåsen som tappar aldrig sin form
Sport-Thieme "Luxury" boxningssäcken klarar även de tuffaste träningspassen och dagliga, intensiva boxningspass på gymet utan problem. Den består av en 3-lagers konstruktion med ett innerfodral av PVC-belagd canvas, en andra PU-fodraloch ett yttre skal av slitstarkt syntetiskt läder. På så sätt behåller Sport-Thieme "Luxury" boxningssäck sin ursprungliga form, även vid extremt professionell användning. Fyllningen gjord av en linne-gummiblandning säkerställer optimal absorption av stötenergin och därmed en skonsam träning för leder, muskler och ligament. Också viktigt för gymbruk: ytterhöljet av konstläder kan enkelt torkas rent och är därför alltid hygieniskt rent.


Sport-Thieme "Luxury" boxningssäck - en boxningssäck av högsta kvalitet
Fjädringen från en stabil 4-punkts upphängningskedja är ansluten till premium boxningssäcken via 4 breda, flera sydda och nitade remmar. Den medföljande svirveln ser till att kedjorna inte vrider sig in i varandra vid kraftiga träffar och kan därför slås på kontinuerligt. Fyllnadsmaterialets styrka erbjuder optimala förutsättningar för effektiv slag- och sparkträning med en mängd olika tekniker - från stötar till tvärslag, krokar, uppercuts och höga sparkar. Urvalet av 4 olika längder för boxningssäckar med vikter från 33 till 38 kg erbjuder den rätta Sport-Thieme boxningssäcken för alla behov.

Sport-Thieme "Luxury" boxningssäck är den oförstörbara premium boxningssäcken för intensiv träning i gymmet eller boxningsklubben.
Extremt motståndskraftig tack vare 3-lagers locket

Produktinformation:

  • Ytterhölje: Konstläder
  • Material innerfodral: Canvas, PU
  • Material fyllning: Linne-gummiblandning
  • Mått: 100xø35 cm
  • Färg: Brun 
  • Vikt: 30 kg

Leveransomfång:

Boxningssäck
4-punkts upphängningskedja och svrivel






Recensioner

208390