165573 165573 165573 165573

Streethockeyklubba för barn

95 cm

Varunr:2269203
649 SEK ink. mva.
519 SEK eks. mva.
519 SEK Exkl. moms
649 SEK Inkl. moms
649 SEK sis.alv.
519 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Sport-Thieme "barn" streethockeyklubba: tillverkad av slagtålig plast.
Sport-Thieme "Kids" streethockeyklubba är gjord av högkvalitativt björkträ. På grund av sin väderbeständighet är racketen mycket stabil och därför hållbar. Särskilt praktiskt: hockeyklubban är lämplig för både vänster och höger skott. Den raka, formgjutna foten av slagtålig ABS-plast gör streethockeyklubban extra robust. Så här bestämmer du rätt klubblängd: Stå rakt upp, håll klubban mot kroppen. Den idealiska racketen slutar ca 1 handbredd under din haka. Om du använder inlines eller skridskor för att spela, ta hänsyn till detta när du bestämmer den optimala klubblängden.

Produktinformation:

  • Material: björkträ
  • Längd på skaft inklusive fot: ca 95 cm
  • Rak formgjuten fot av slagtålig ABS-plast
  • Fatfärg: gråröd

 

För ett perfekt spel, beställ din Sport-Thieme "barn" streethockeyklubba idag.
Något värt att veta om "Street Hockey"? Streethockey är liten landhockey. Barn och unga som ville efterlikna sina förebilder och idoler inom ishockey spelade mot varandra på parkeringar, skolgårdar och bakgårdar med ishockeyklubbor och tennisbollar. Idag spelas streethockey på en 12x8 m arena med brädor som löper runt. Bollen förblir nästan alltid i spel och en hög handlingstäthet är möjlig. Streethockey spelas dock inte bara på idrottsanläggningar, utan även på platser där fysisk aktivitet normalt inte är möjlig – t.ex. B. På gator och torg, i passager och salar.

Vem spelar Street Hockey? I grund och botten kan streethockey spelas av alla - barn, tonåringar, vuxna, flickor och pojkar, för nybörjare och avancerade spelare. Spelet är särskilt populärt bland barn och ungdomar.

Hur spelas streethockey? I likhet med streetball kan spelläget avtalas i förväg, t.ex. B. 4 spelare per lag, utan fast målvakt. Speltiden beror på antalet deltagande lag – vanligtvis inte längre än 10 minuter.

4 spelare (+2 avbytare, byter ut och byter ut så ofta du vill)
Utbyte! Först lämnar spelaren planen (först ut, sedan in).
Utan fast målvakt
Sida ut - dribbla in
Felspel (t.ex. racket över midjehöjd) - dribbla in
Speltid (6-10 min)
Om det är oavgjort, fortsätt spela tills nästa mål görs

Recensioner

165573