379046

Rehabband | Elastiskt träningsband

Terapiband | 7,5 cm x 2 m | Lätt

Varunr:2254904
99 SEK ink. mva.
79 SEK eks. mva.
79 SEK Exkl. moms
99 SEK Inkl. moms
99 SEK sis.alv.
79 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Sport-Thieme terapiband 75 – rätt bandtjocklek för alla
Terapibandet Sport-Thieme är ett praktiskt träningsredskap för målinriktad träning och för att aktivera, stretcha och stärka olika muskelgrupper. Terapibandet används även för rörelseträning inom rehabilitering. Perfekt för unga och gamla, amatörer och proffs. Sport-Thieme fitnessband är en naturlig produkt! De är gjorda av ren latex och erbjuder användaren ett stadigt ökande motstånd upp till sin personliga stressgräns. Kan även användas i vatten utan problem. För grupper, klubbar och terapeuter rekommenderar vi 25 m tillförselrullen för att klippa längder efter behov eller setet med 10 tuber, toner och ringar. Dessa naturlatexprodukter kan tvättas i 30 °C med lite tvättmedel. Efter tvätt, skölj med rent vatten. Innan du använder dem igen måste banden vara helt torra.

Produktinformation:

  • Olika motståndsnivåer
  • Bandbredd: 7,5 cm
  • Finns i 2 olika längder: 2 m eller 25 m




Vilket motstånd för vilken styrkenivå?
Sport-Thieme terapiband 75 finns i olika motståndsnivåer.

  • Med det gröna terapibandet är motståndet lätt. Detta används ofta för rehabilitering och för seniorer.
  • Det rosa träningsbandet har en medelhög motståndsnivå. Den är därför särskilt lämplig för nybörjare och avancerade användare. 
  • Tack vare dess starka motstånd är det lilafärgade bandet idealiskt för både avancerade och erfarna användare.
  • Den extra starka röda bandet används däremot av erfarna personer och idrottare.

 

Med alla terapiband tränar du din uthållighet och styrka effektivt.träningsband
Praktiskt träningsredskap för riktad träning med rörelsebrist och för att aktivera, stretcha och stärka olika muskelgrupper. Perfekt för unga och gamla, amatörer och proffs. Reivo fitnessband är naturliga produkter! De är gjorda av ren latex och erbjuder användaren ett stadigt ökande motstånd upp till sin personliga stressgräns. Kan även användas i vatten utan problem. För grupper, klubbar och terapeuter rekommenderar vi 25 m förrådsrullen för att klippa efter behov eller setet med 10 tuber, toner och ringar. Dessa naturlatexprodukter kan tvättas i 30 °C med lite tvättpulver. Efter tvätt, skölj med rent vatten. Låt torka helt innan du använder den igen.

Recensioner

379046