212344

Massagerulle Ø 5 cm | 15 cm

Fascia roller | Blå

Varunr:2055305
162 SEK ink. mva.
129 SEK eks. mva.
129 SEK Exkl. moms
162 SEK Inkl. moms
162 SEK sis.alv.
129 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
9 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

SoftX fascia roller är lämplig för aktiv regenerering och är lämplig för fascia och sensorimotorisk träning.
Lätt och behändig
Halkfri och formbevarande
Multifunktionell användning
Extremt tålig
Finns i 3 storlekar

Fasciarulle ø ca 5 cm: Denna rullstorlek är idealisk för området kring fotsulan samt för underarmen och senor i benområdet. Med en vikt på endast 0,03 kg är foam rollern liten, lätt och behändig. Övningar med fascia roller 50 kan användas vid rehabilitering, förebyggande eller i träningsområdet. Hårdhetsgrad: hård.

Fasciarulle ø ca 9,5 cm: För behandling av smärtpunkter (även triggerpunkter) genom självmassage. Den 0,05 kg lätta fasciavalsen 95 har en mjuk hårdhetsgrad och en idealisk diameter. Rollen är särskilt lämpad för förstärkning och mobilisering. Andra användningsområden är sensomotorisk träning, sjukgymnastik eller tävlingsidrott.

Fasciarulle ø ca 14,5 cm: Denna rulle är mycket väl lämpad för nybörjare och är särskilt lämplig för fascia och sensomotorisk träning. Med en vikt på ca 0,18 kg och en längd på ca 40 cm är den den idealiska hjälpen för självmassage.

Rullen finns i färgerna blå och svart.

 Den svarta rullen (mjuk) är 15% hårdare än den blå versionen (mycket mjuk) - så mer intensiv träning är möjlig.

Den behändiga rullen mot spänning - SoftX fascia roller
Muskelspänningar släpps efter ansträngning och samtidigt stöds en snabbare, djupverkande rekonstruktion av musklerna. SoftX foam roller är det perfekta sättet att minska smärta eller härdning efter träningspasset. Du kan använda fascia roller för att värma upp och kyla ner dina muskler.

 

Recensioner

212344