156861 156861 156861 156861 156861 156861 156861

Pedalo Fottränare 1 st.

Torsionstränare 32x12x5 cm

Varunr:1340509
1 999 SEK ink. mva.
1 599 SEK eks. mva.
1 599 SEK Exkl. moms
1 999 SEK Inkl. moms
1 999 SEK sis.alv.
1 599 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

För målinriktad och intensiv träning av dina fötter –  1 st. Pedalo torsionstränare / Fottränare
Använd Pedalo foot torsion trainer för att specifikt träna den koordinerade fotskruvningen (torsionen) av dina fötter. Felaktiga skor och bristande motion gör att fötternas muskler och rörlighet blir lidande. Den samordnade vridningen ger din fot den nödvändiga stabiliteten och består av 2 rörelser - pronation i framfoten med inversion i den bakre foten. Inte bara tarsalbenen tränas, utan även vad- och skenmusklerna riktas in på ett differentierat sätt.

Pedalo torsionstränaren är idealisk för att träna dina fötter: ytan är uppdelad i 10 på varandra följande sektioner. Varje segment är rörligt till höger och vänster. Detta gör att du optimalt kan adressera fotmusklerna och fotens position i dess individuella områden. Pedalo fottränare anpassar sig efter dina fötters position. Placeringen av de enskilda segmentskivorna visar om fotskruvsanslutningen löper spiralformigt och jämnt från den bakre foten till framfoten. Detta gör felställningar och därför instabiliteter synliga, som kan tränas specifikt på ett unikt sätt. Tack vare två fäststänger kan segmenten kopplas ihop vad gäller rörlighet.

 

Produktinformation

  • Material: massivt bokträ
  • Mått (LxBxH): 32x12x5 cm
  • Vikt: 0,7 kg
  • Leveransomfång 1 st torsionstränare inklusive 2 fixeringsstänger



Skyddat design/designpatent
Pedalo torsionstränare - ge dina fötter styrka och rörlighet
Den mänskliga foten är ett arkitektoniskt mästerverk eftersom den ger oss rörlighet, styrka och stabilitet. Våra fötter ska bära oss hela livet och dämpa våra rörelser. Fotens spiralkonstruktion ger oss stabilitet (ställning), dämpning (studs) och dynamik (push). Många människor kan inte ens stå på ett ben längre. Anledningen till detta är bristen på funktion av foten på grund av bristen på fotskruvsanslutning. Med den nya fottorsionstränaren kan du återaktivera dina fotmuskler och träna på ett unikt målinriktat sätt. Fottränaren imponerar med sina mångsidiga användningsområden - till exempel som komplement till idrottsträning, eller för reaktivering inom rehabilitering och sjukgymnastik eller för att förebygga fall. Fottränaren passar i vilken sportväska som helst och kan enkelt förvaras och tas med var som helst.

Recensioner

156861