163137 163137 163137 163137

Aqua träningssnodd för simträning

Stationär simning o jogging i bassängen

Varunr:2109406
799 SEK ink. mva.
639 SEK eks. mva.
639 SEK Exkl. moms
799 SEK Inkl. moms
799 SEK sis.alv.
639 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
18 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Aqua Elastiskt träningssnodd för simträning: Träningssnodden som kan användas var som helst.
Aqua Lanyard är en ny, förbättrad design utan irriterande svängar eller rädsla för att kollidera med andra simmare i vattnet. Oavsett om det gäller ryggsim, crawl, bröst, fjär ileller till och med vattenjogging: Med träniongssnodden är du garanterad problemfri och stressfri träning. Den mobila träningsenheten kan användas i bassänger offentliga, privata eller hotellpooler. Du kan byta vattendragsko individuellt på bältet och gummisnöret.

Anmärkning om användning:
snodden håller simmarna på ett ställe i vattnet - så de tränar vid ett tillfälle i poolen för att spara utrymme. Den är inte lämplig för simning över hela poolen, detta kommer att påverka bungee-linans hållbarhet.

Produktinformation:

  • Längd på sele: 120 cm
  • Bredd på sele 4 cm
  • Längd på snodd 180 cm
  • Vakuumkopp: ø 8,5 cm, vit
  • Med praktisk dragflik

 

För en effektiv konditionsträning
För aquajoggare har det eviga "hemlösa spöket i poolen" kommit till ett slut: tack vare aqua-dragsnöret kan joggare träna på plats nära kanten. Användningen är extremt enkel: fäst vakuumsugkoppen på en kakel på kanten av poolen. Med bungeesnöret och höftbältet hålls du alltid säkert och utan ryck på samma avstånd från poolkanten. Den förbättrade, extra starka vakuumsugkoppen har en bekväm avdragspåse.

Recensioner

163137