209671

Handdocka Sesame Street Elmo

65 cm | Klackmun | Buktalardocka

Varunr:1713549
1 699 SEK ink. mva.
1 359 SEK eks. mva.
1 359 SEK Exkl. moms
1 699 SEK Inkl. moms
1 699 SEK sis.alv.
1 359 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Handdockorna, The Living Puppets, från Sesame Street är älskade av både barn och vuxna. Parram mycket bra i på sjukhus, institutioner, förskolan och i grundskolan. Du har valet mellan olika karaktärer som Ernie, Bert, Grobi och Supergrobi, Elmo och såklart Kakmonstret. Du kan leka med dockorna med 2 händer - dockan spelas med en hand, varvid du talar till karaktären med din egen röst. Med den andra handen styr du antingen höger eller vänster arm.

Produktinformation:

  • Material: polyester
  • Tillgängliga figurer: Ernie, Bert, Grobi, Supergrobi, Elmo och Cookie Monster
  • storlek på handdockor: ca 65cm
  • Docka med klackmun
  • Dockfigurernas händer kan man greppa från insidan med sina egna händer
  • Tvätta upp till 30°C


The Living Puppets handdockor från Sesame Street: hjälpsamma följeslagare för terapeuter, sjukhusclowner och för en god natts sömn.
Handdockorna från Sesame Street lämpar sig för fantasifulla lekar i förskolan. I terapin är de populära dockorna förmedlare mellan terapeuten och den unga patienten. Dockorna hjälper terapeuten att bygga förtroende och öppna sig för vårdgivarna. I gruppterapin hjälper figurerna till att prata om dina egna styrkor och svagheter. De lekfulla dockorna är värdefulla hjälpare för sjukhusclowner. Hemma hjälper handdockorna barn att sova.


Handdockorna från Sesame Street med olika egenskaper
I mer än 30 år har de populära karaktärerna från Sesame Street glatt otaliga barn runt om i världen. Med fritidsintressen som att samla kapsyler och frimärken förkroppsligar Bert den alltid korrekta och vuxna delen.Ernie däremot gör livet svårt för sin vän med sina närmast anarkistiska idéer och idéer, fulla av barnslig naivitet och opartiskhet. Unga Elmo är en sann optimist som alltid vet en väg ut och gör det bästa av varje situation. Grobi är alltid hjälpsam, har många jobb och är dessutom en superhjälte. Visst stökar han till saker ibland. Det älskvärda kakmonstret är alltid på jakt efter något att äta - hans favorit är kex.

Recensioner

209671