Specialerbjudande Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Miniband - Kort, runt band (3st)

Paket med 3 band

Betygsätt produkten!
Produktnr: 186073-P
129 SEK
Antal (Set ):
-+
Forpakningsstørrelse: Antal i kartong: Pakkauskoko: 100
Antall produkter/sett i esken. Antal produkter/set i en förpackning. Tuotteiden määrä per pakkaus sellaisina kuin ne ovat varastossamme.
100+ i lager
BeskrivningTillbehörAlternativAndra köpte ocksåRecensioner
Miniband - 3st i ett paket. En av varje motstånd.
Miniband är ett effektivt och allsidigt träningsredskap som används för att öka styrka och stabilitet i både under och överkropp.
Perfekt för övningar i sidled - aktivering av muskler i höft och rumpa.

Minibands används ofta av PT, i idrottsspecifik träning och rehabträning. Träningsbandet kan användas överallt, träningscentret, hemma eller på resa.
Bra komplement i andra övningar för att jobba med mindre muskelgrupper som behövs i koordination och stabilitet.

Styrkor:
Lätt - orange: 4cm bred
Medium - gul: 5 cm bred
Hard - grön: 5,2 cm bred

Diameter: 29 cm

English:
Mini Bands are an efficient and versatile training device that can be used to increase the strength and stability in both the upper and lower body .
Mini Bands are ideal for exercises where you move sideways , activation of the muscles in the hip and buttocks , and shoulder stabilization.
Mini Bands are often used by PT's , in sport -specific training and therapist in rehab.training . The exercise can be used anywhere - in the fitness center , institute, home or traveling .
Mini Band is suitable for use in heating where the focus is on the hip and shoulder areas . Used in conjunction with other exercises sequences with mini bands help to enable small and large muscle groups and challenge stability and coordination of hip and shoulder region.

Tillbehör
Alternativ
Andra köpte också
Recensioner
Varan finns i lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på info@klubbensport.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager och leverans kan därför dröja.
I lager: Skickas samma dag om beställning är lagd innan kl. 11
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundservice för närmare information.