-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
1 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 21 dagar

Handi Life Sport Blindfotboll: Egenskaper och skillnader jämfört med fotboll
Handi Life Sport Blindfotboll är en plingande boll gjord av högblankt PU och är försedd med grafik i certifierade färger. Studsbeteendet är reducerat jämfört med en Futsalboll. De 6 klirrande ljudfälten inuti bollen bromsar dessutom bollen ytterligare. Målet är att placera bollen i motståndarens mål som är 3x2 meter stort. Två domare som befinner sig vid sidlinjerna leder matchen. Eftersom det inte finns några sargkanter kan Futsalbollen lämna planen. Skillnaden jämfört med fotboll är att bollen inte kastas in utan sparkas in i planen.
Men hur fungerar egentligen blindfotboll?
I blindfotboll spelar varje lag med fyra blinda utespelare och en seende målvakt. Tack vare klirrande ljudfält vet spelarna exakt var Futsalbollen befinner sig. Tränare, målvakt och en guide ger instruktioner genom rop till utespelarna. Om en motståndare närmar sig den bollförande spelaren måste han säga "Voy" ("Jag kommer"). Matchen spelas i två halvlekar om 25 minuter med en paus på 10 minuter. Varje lag kan ta en timeout per halvlek. Under tiden räknas den effektiva speltiden.