381422 381422

Pickleball nät Forza

Mobilt nät | Längd 6,7 meter

Varunr:262416
1 999 SEK ink. mva.
1 599 SEK eks. mva.
1 599 SEK Exkl. moms
1 999 SEK Inkl. moms
1 999 SEK sis.alv.
1 599 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
9 i lager

FZ Forza pickleballnät ger bra stabilitet med de breda fötterna. Den är lätt att montera och ta ner igen. Levereras med en förvaringsväska med bärremmar så att du enkelt kan ta den med dig

 
• Stabil och stabil design
• Snabb montering och platsbesparande förvaring


 Produktinformation:
• Material: 100 % polyester
• Längd: 6,7 meter
• Färg: Svart

 

Pickleball är en snabbt växande sport som kombinerar inslag av tennis, badminton och bordtennis. Detta är ett socialt spel som passar alla åldrar. Här kan de unga spela mot de gamla. Pickleball spelas antingen en-mot-en (singel) eller i par (dubbel) på en badmintonplan med en innebandyliknande boll.

Regler i Pickleball:

Matcherna spelas till 11, och man måste vinna med två poäng. Man får poäng i egen serve.

Servaren fortsätter serva till dess laget förlorat bollen. I dubbel går därefter serven över inom laget och först när den andre servaren förlorat sin serve går serven över till motståndarna. Regeln har ett viktigt undantag. Det lag som börjar serva får bara en serve.

Poängställningen anges i nummerserier om tre – först anges servande lags poäng, därefter mottagande lags poäng och slutligen anges om det är servare ett eller två som har serven. Som exempel betyder 3-7-1 att servande lag har tre poäng, mottagande lag sju poäng och att servande lag ska serva med sin första servare.

Serve
Serven slås med underhandsslag. Servaren ska vara placerad bakom baslinjen och serven ska slås diagonalt in i serverutan på andra sidan nätet. Man har bara en serve i pickleball.

Retur och det tredje slaget
Varken servereturen eller slaget efter, det tredje slaget får slås på volley. Det innebär att mottagande lag måste låta bollen studsa innan de returnerar bollen och att servande lag måste låta returen studsa innan de slår bollen över nät. Efter returen får spelarna slå bollen både på volley eller efter bollen studsat i marken/golvet.

Köket
På båda sidor om nätet ligger det s k "köket". Spelarna får inte gå in i köket om inte bollen studsat i köket först. Köket är alltså en "no-volley zone". I Pickleball går man som spelare därför inte närmre nät än till köksgränsen om det inte krävs för att slå över en boll som studsat i köket.

 

Recensioner

381422