Bumball Set Vuxen

Klassuppsättning 12 st

Varunr:166659
4 599 SEK ink. mva.
3 679 SEK eks. mva.
3 679 SEK Exkl. moms
4 599 SEK Inkl. moms
4 599 SEK sis.alv.
3 679 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
6 i lager

Bumball är ett spel som ger hög aktivitet och upphov till mycket skratt och glädje. Ett fantastiskt lagbollspel för skola och föreningar eller lägerverksamhet. Här har alla möjlighet att delta och skina! I Bumball krävs samarbete, kondition  och precision. detta set passar för åldrarna 12 år och upp till vuxen.
Klicka här för att se spelet på youtube! När man spelar bumball har alla bumballvästar på sig. På varje bumballväst är det kardborreband på bröst och rumpa. Bollen tas emot med kardborren som är på bröstet eller på rumpan. Bollen tas bort från kardborren och kastas vidare.
Mål: Lägg ut rockringar som mål. Det ska alltid vara ett mål mer än det är spelare på laget. Det är mål när en spelare tar emot bollen när hen står i målområdet (rockringen). Ett mål som tas emot på bröstet ger 1 poäng. Mål som tas emot med rumpan ger 3 poäng. Om en spelare tappar bollen på backen, måste den plockas upp genom att man sätter sig ned och plockar upp den med rumpan. Den som tar upp bollen kan inte själv ta av bollen från kardborren men måste springa med den. Alla spelare kan jaga bollen som sitter på spelarens rumpa. Detta ger upphov till väldigt mycket skratt och glädje och samtidigt hög aktivitet.

Setet innehåller:

  • 2 bumball bollar
  • Set för åldrarna 12 år och upp till vuxen
  • 2x6 specialväster (6 röd och 6 blå) med kardborre på bröstet och rumpan
  • västens storlek: Längd 70 cm Bredd 54 cm
  • 1 väska
  • Regelhäfte med inspiration till varationer av spelet.
 

 

Artiklar

Recensioner