152976 152976

Airex Gymnastikmatta Coronita

200x80x1,5 cm | 4 kg

Varunr:1090000
2 249 SEK ink. mva.
1 799 SEK eks. mva.
1 799 SEK Exkl. moms
2 249 SEK Inkl. moms
2 249 SEK sis.alv.
1 799 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
19 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Den nya mattgenerationen
Gymnastikmattan AIREX "Coronita" är ett bra alternativet från den nya mattserien från AIREX. Med en längd på 200 cm och en bredd på 80 cm finns det ett större utbud av övningar - Lämpligt speciellt för hemmaträning. Det slitstarka, mjuka materialet har en stödjande och dämpande effekt på leder, ligament och muskler. Även fysioterapianläggningar drar nytta av den nya designen: den bredare mattbredden på gymnastikmattan AIREX "Coronita" tillåter vissa övningar, t.ex. B. halvvarv och låter terapeuten knäböja på mattan.

Produktinformation:


Innehåller aktiva, biocida aktiva ingredienser - aktiv ingrediens folpet


Pålitligt och hållbart Sanitetsskydd mot bakterie- och svampangrepp
Lätt att rengöra med ljummet vatten och milt rengöringsmedel
Räfflade på båda sidor
Innovationerna i korthet
AIREX "Coronita" gymnastikmatta är längre, mer hygienisk och mer hållbar. Nya ingredienser garanterar ännu bättre motståndskraft mot åldrande. Ett mycket effektivt antibakteriellt medel ger varaktigt skydd mot bakterier och patogener. En riktig toppmodell: AIREX "Coronita" gymnastikmatta.

Det nya AIREX hygienskyddet
AIREX Sanitized finish erbjuder ett permanent effektivt skydd mot bakterier och svampangrepp. Nu används ett nytt mycket effektivt antibakteriellt medel. Detta håller till och med den aggressiva bakteriestammen cMRSA i schack, som förekommer på sjukhus, fitnessanläggningar eller daghem. Denna antibiotikaresistenta patogen är mycket motståndskraftig och överlever vanligtvis på ytor i flera veckor. Tack vare det förbättrade hygienskyddet hos de nya AIREX-mattorna har inte ens sådana bakterier längre en chans.

Lägga märke till
Alla Airex produkter är fritt skummade. Det betyder att de inte görs i formar. Den slutliga sammansättningen kan variera något, så produkterna kan skilja sig åt i längd, bredd och tjocklek. Styrkan hos en gymnastikmatta hänvisar till mattans kärna. På grund av tillverkningsprocessen kan mattan ha mindre dimensioner i kanterna jämfört med mitten.

Recensioner

152976