TL Battle Set för 24 spelare 24 västar | 144 bollar TL Battle Set för 24 spelare 24 västar | 144 bollar TL Battle Set för 24 spelare 24 västar | 144 bollar

TL Battle Set för 24 spelare

24 västar | 144 bollar

Varunr:TL22928-24
7 497 SEKOrdinarie pris
6 372 SEK ink. mva.
5 098 SEK eks. mva.
5 098 SEK Exkl. moms
6 372 SEK Inkl. moms
6 372 SEK sis.alv.
5 098 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
20+ i lager

TL Battle är ett aktivitetsspel för alla åldrar i skolan. Spelet ger upphov till mycket fart och spänning. Vilket lag står kvar som segrare?

  • 24 st. västar i fyra färger
  • 144 st. bollar i fyra färger

 

Regler:

Markera en plan på ca 15x15m. Dela deltagarna i 2-4 lag beroende på hur många deltagare som är med. Sprid ut alla bollar på mitten av planen. Lagen startar i varsitt hörn av planen men kan sedan när aktiviteten startar röra sig runt på hela planen. Vid start får alla spelare springa in i mitten för att samla bollar. Färgen på bollarna spelar ingen roll. Ingen kroppskontakt är tillåten. Det är tillåtet att ta så många bollar man kan klara av att bära men man får inte fästa bollarna på västarna. Det är tillåtet att springa med boll i handen.

 

Målet med aktiviteten är att kasta bollar och träffa spelarna från de andra lagen. Om man blir träffad av en boll, som fastnar på västen, sätter man sig ner där man blev träffad och är fortfarande med i spelet. Det kan vara svårt att känna när man har blivit träffad påminn därför varandra! Direkt när du har satt dig ner tar du bort bollen från din väst. Man kan befria sig själv genom att kasta en boll som fastnar på en motståndare från sittande position. Här gäller det alltså att samarbeta väl. Om flera spelare sitter ner är det bra att förse dem med bollar så att de kan kasta sig fria igen. Spelet är slut när endast ett lag är kvar med stående spelare. Vinnarlaget får 1 poäng. Lägg tillbaka bollarna i mitten av planen, lagen ställer upp sig i varsitt hörn och en ny omgång startar.

 

Det lag som har fått flest poäng vinner!

Varianter:

  • Det är endast tillåtet att ta 3 steg med boll i handen.
  • Lagen får endast använda och kasta sina lagbollar (sin färg).
  • Varje lag börjar med lika många bollar och behöver därmed inte springa in och hämta dem i mitten.

Recensioner