Mega Volleyball

Varför nöja sig med lite volleyboll när man kan spela megavolleyboll?

Förmågan att samarbeta och samordna är viktiga delar i megavolleyboll! Reglerna är desamma som i vanlig volleyboll, förutom att bollen är gigantisk och man servar inte med händerna utan med en enorm fallskärm! Garanterat träning för skrattmusklerna och resten av kroppen!
 
 
Så här spelar du Mega Volleyboll
 
Tre till fyra personer går tillsammans med en fallskärm och bildar ett lag, varje lag består av två lag som tillsammans ska fånga och servera bollen. I megavolleyboll spelas den med en stor boll på 84 cm, och det är bara tillåtet att ta emot och skjuta iväg bollen med fallskärmen. Kommunikation, samarbete och teamledning behövs för att vinna.


Ett lag serverar, och det andra laget arbetar tillsammans för att fånga bollen och skjuta tillbaka den över nätet. Om bollen träffar golvet får laget som serverat en poäng. Spel på ett lag har fått 15 poäng, och ett lag måste vinna med 2 poängs marginal.
 

Lakansvolleyboll

Ett alternativ till Mega volleyboll. I det här bollspelet samarbetar två och två elever men en mindre fallskärm och boll. Reglerna är desamma som för Mega volleyboll.