215377

Hopprep för skola och förening 25 st.

Blåa Längd 2,43 m

Varunr:2582610
1 074 SEK ink. mva.
859 SEK eks. mva.
859 SEK Exkl. moms
1 074 SEK Inkl. moms
1 074 SEK sis.alv.
859 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Sport-Thieme "Speed ????Rope" hopprep: Det snabba hoipprepet för skola och förening
Sport-Thieme "Speed ????Rope" hopprep består av ett elastiskt PVC-band. Tack vare dess materialegenskaper kan du nå höga hastigheter med repet.

Praktiskt: Replängden kan anpassas individuellt för att passa dina behov. Hopprepen har ett plastfäste i ändarna. Lossa helt enkelt spännet för att förkorta repen till önskad längd med en sax. Efter förkortning sätter du tillbaka spännet så att repet får ett stadigt grepp i handtagen.

Varje längd i en enhetlig färg: 4 st längder:

  • Röd: för barn med en längd av ca 1,38 m repets längd: 2.13 ( passar generellt bäst för barn på Lågstadiet )
  • Blå : för barn med en längd av ca 1,58 m repets längd: 2.43 ( passar generellt bäst för barn på Mellanstadiet )
  • Gul: för barn med en längd av ca 1,65 m repets längd: 2.65 ( passar generellt bäst för elever på Mellanstadiet - Högstadiet )
  • Turkos: för barn med en längd av ca 1,78 m repets längd: 3.00 ( passar generellt bäst för elever på Högstadiet,  Gymnasiet och Vuxna)

Leveransomfång:

  • 25 st hopprep
  • 1 st. praktisk förvaringsväska


Träna din kondition, spänst, rytm och balans!
Konditionsträning med hopprep är ett av de mest effektiva sätten att öka konditionen och koordinationen. Dessutom förbättrar hoppningen din explosivitet, hjälper dig att gå ner i vikt och säkerställer en bra fettförbränning. Hopprep, i kombination med en hälsosam kost, leder till en tränad, smal figur. Eftersom hopprep använder nästan alla muskler i kroppen är det en populär övning inom många olika sporter. Speciellt extra: Hopprep garanterar att du kan träna när som helst och nästan var som helst. Lätt att ta med i väskan

 

Vilken längd skall jag ha?

Rätt längd är om du ställer dig på hopprepet så skall det nå till armålorna. Detta är en generellt regel och längd kan variera individuellt.

Hur hoppar du rep korrekt?

Stig framför repet, håll armarna lätt böjda intill kroppen och låt repet svänga från handlederna. Ro eller släng inte armarna utan håll dem väldigt stilla mot kroppen. Se till att dina fötter knappt är från marken. Låt repet passera platt under dina sulor. Ta små joggingsteg med fötterna. Tryck växelvis en tå framåt. När du hoppar rep rör sig dina fötter alltid något fram och tillbaka. Landa alltid på din fot med din andra fot fortfarande i luften.

Recensioner

215377