Koordinationsstege Dubbel 8 m | Justerbara ribbavstånd Koordinationsstege Dubbel 8 m | Justerbara ribbavstånd

Koordinationsstege Dubbel

8 m | Justerbara ribbavstånd

Varunr:1373976
Storlek
1 699 SEK ink. mva.
1 359 SEK eks. mva.
1 359 SEK Exkl. moms
1 699 SEK Inkl. moms
1 699 SEK sis.alv.
1 359 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar
Välj varianter ...

Sport-Thiemes löpstege "Agil" - erbjuder fler träningsmöjligheter. Löparstegar är viktiga träningshjälpmedel för aerob träning: i funktionell träning förbättrar de snabbhet och koordination. Med hjälp av en löpstege kan du kombinera olika träningspass tillsammans.

Denna koordinationsstege är ett viktigt träningsverktyg för koordinations- och snabbhetsträning. Genom att regelbundet träna med detta koordinationshjälpmedel kan du förbättra din koordination och därigenom förbättra din snabbhet, rörlighet och smidighet. Sport-Thiemes löpstege "Agility" finns i två längder och tre utföranden, tillverkad av flexibelt och brottsäkert syntetmaterial med justerbart krokavstånd. Pinnens undersida har sugkoppar så att träningshjälpmedel säkert kan fästas i hallgolvet. Du kan också använda markfästen för att säkra stegen när du är utomhus. Den fyrdelade stegen består av 4 delar. Enskilda komponenter på 2 meter som kan klickas ihop. Alla stegar kommer med en praktisk transportväska.

 

Produktinformation

  • Finns i 2 längder och 3 utföranden
  • Total längd: 4 m eller 8 m
  • Antal steg: 10. 18 respektive. stegpinnar (per stege)
  • Bredd: ca 40 cm
  • transportväska ingår

Att träna koordinations- och konditionsförmåga är en viktig del av all modern och prestationsinriktad fotbollsutbildning. Men för andra löpgrenar med fler riktningsförändringar är även koordination och fysisk kondition viktiga förutsättningar för framgångsrik tävling. Med Sport-Thiemes löpstege "Agility" kan du träna och förbättra benarbete, koordination och snabbhet i alla träningsformer.

Koordinationsstegar är viktiga träningshjälpmedel för aerob träning: i funktionell träning förbättrar de snabbhet och koordination. Med hjälp av en löpstege kan du kombinera olika träningspass tillsammans.

 

 

Recensioner