20%

Omnikin® fotboll och volleyboll (10st.)

set med 10 st. superlätta bollar

Varunr:156865
8 740 SEKOrdinarie pris
6 992 SEK ink. mva.
5 594 SEK eks. mva.
5 594 SEK Exkl. moms
6 992 SEK Inkl. moms
6 992 SEK sis.alv.
5 594 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 i lager

Fotboll och volleyboll. Det här är stora bollar som är särskilt lämpliga för barn i förskole- och grundskoleåldern. Här kan barnen lära sig att spela fotboll med en boll som är lätt att sparka, och där du inte skadas om du träffas av bollen. Precis som de andra Omnikin® -bollarna kan Omnikin® -fotbollen användas för nya och kreativa lekar och spel. Bollen stimulerar koordination och samarbete hos barnen och är ett perfekt verktyg för att förbättra och utveckla fantasi och kreativitet. Bollens karaktär förhindrar också smärtsam bollkontakt. Omnikin® volleyboll är särskilt lämplig för barn i förskole och grundskoleålder. Bollen är stor och mycket lätt. Bollens karaktär förhindrar också smärtsam bollkontakt.

 

Produktinformation:
• Material: Nylonöverdrag med förstärkta sömmar med nylontråd.
• Diameter fotboll: 36 cm.
• Volleybolldiameter: 41 cm
• Pumpad med en vanlig kulpump med nippel.
• Paketet består av 10 bollar
- 5 Omnikin® fotbollar
- 5 Omnikin® volleybollar
• Extra blåsor ingår

 
Underhåll av Omnikin® bollar:
För utomhusbruk är det mycket viktigt att skyddsämnet viks över hålet så att småsten inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Kom också ihåg att blåsa upp bollen så hårt, så att det finns tillräckligt med luft i den. KIN-BALL kan också spelas på vintern. Skall du använd bollen utomhus i luft som är kallare än inomhusluften - pumpa bollen ute! Fyll sedan på med luft om det behövs.

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

 

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning.

 

 

Recensioner

64132