15%
Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.) Volleyboll till lek och träning

Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.)

Volleyboll till lek och träning

Varunummer: 142814-5
3 749 SEKOrdinarie pris
3 187 SEK ink. mva.
2 549 SEK eks. mva.
2 549 SEK Exkl. moms
3 187 SEK Inkl. moms
3 187 SEK sis.alv.
2 549 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
6 i lager

Det här är stora fotbollar som är särskilt lämpliga för barn i förskola och grundskola. Här kan barnen lära sig att spela volley med en boll som är lätt att slå och där det inte gör ont att träffas av bollen.
Liksom de andra Omnikin® bollarna kan denna volleyboll användas för nya och kreativa lekar och spel. Bollen stimulerar samarbete och är ett perfekt verktyg för att förbättra och utveckla motorik och bollkänsla. Bollens karaktär förhindrar också smärtsam bollkontakt.

Paketet består av 5 bollar.
Material: Nylonöverdrag med förstärkta sömmar med nylontråd.
Diameter: 41 cm.

Pumpas med vanlig pump med nippel.
Underhåll av Omnikin® bollar:
Bollen består av ett ytterhölje i canvas/nylon och en innerblåsa i latex/gummi. Ytterhöljet är mycket slitstarkt och håller i många år. Innerhöljet byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollen pumpas med vanlig bollpump. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt. Omnikin Fotboll är ca dubbelt så stor som en vanlig fotboll. 2 st utbytbara innerblåsor ingår, som pumpas med vanlig bollpump.

Klicka här för att läsa mer om hur man blåser upp Omnikin® bollar.

Recensioner

Recensioner
64121