15%
64121 64121 64121 64121 64121 64121

Omnikin volleyboll - 41 cm (5 st.)

Volleyboll till lek och träning

Varunr:142814-5
4 370 SEKOrdinarie pris
3 715 SEK ink. mva.
2 972 SEK eks. mva.
2 972 SEK Exkl. moms
3 715 SEK Inkl. moms
3 715 SEK sis.alv.
2 972 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
9 i lager

Det här är stora fotbollar som är särskilt lämpliga för barn i förskola och grundskola. Här kan barnen lära sig att spela volley med en boll som är lätt att slå och där det inte gör ont att träffas av bollen.
Liksom de andra Omnikin® bollarna kan denna volleyboll användas för nya och kreativa lekar och spel. Bollen stimulerar samarbete och är ett perfekt verktyg för att förbättra och utveckla motorik och bollkänsla. Bollens karaktär förhindrar också smärtsam bollkontakt.

Paketet består av 5 bollar.
Material: Nylonöverdrag med förstärkta sömmar med nylontråd.
Diameter: 41 cm.

Pumpas med vanlig pump med nippel.
Underhåll av Omnikin® bollar:
Bollen består av ett ytterhölje i canvas/nylon och en innerblåsa i latex/gummi. Ytterhöljet är mycket slitstarkt och håller i många år. Innerhöljet byts enkelt ut genom den lilla förslutbara öppningen i ytterhöljet. Bollen pumpas med vanlig bollpump. Bollarna går alldeles utmärkt att använda både inom och utomhus. Tål vatten och fukt. Omnikin Fotboll är ca dubbelt så stor som en vanlig fotboll. 2 st utbytbara innerblåsor ingår, som pumpas med vanlig bollpump.

 

 

Skötsel av Omnikin®-bollar: För användning utomhus är det mycket viktigt att skyddstyget viks bra över hålet så att småsten och smuts inte kan komma in i blåsan. Var också mycket försiktig med vassa naglar direkt mot blåsan. Tänk också på att blåsa upp bollen så hårt du kan innan du knyter den, så att det blir tillräckligt med luft i den. Kin-ball kan spelas på vintern också. Fyll på med luft vid behov.

 

Rengörning Vi rekommenderar att Omnikin-bollen tvättas med tvål och vatten vid behov, annars kan man torka av med våtservetter. Häng sedan överdraget på tork, och se till att det är torrt innan användning.

Klicka här för att läsa mer om hur man blåser upp Omnikin® bollar.

Recensioner

64121