Kundcenter


Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.

BYTEN OCH RETUR
 

Villkor ånger/returrätt:

Vi önskar att våra kunder är 100% nöjda! Vi ger därför våra kunder möjlighet att returnera varor inom 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick, se nedan. Vid retur eller byte av varor står du själv för returkostnaden, samt frakten vi har betalat  betalas av kund. Administrationsavgift krediteras ej. Om varan är felaktig står vi för returfrakten


Detta ska uppfyllas för att returnera produkten:
-den ska ej vara använd på något sätt
-eventuella sanitetsskydd måste sittar kvar (badkläder)
-badkläder måste provas med underkläder på
-ALLA lappar och dylikt ska sitta kvar
-originalförpackningen med etiketten kvar ska skickas med
-varan ska vara i säljbart skick
-uppfylls inte alla punkter, så förbehåller vi oss rätten att skicka tillbaka produkten eller endast kreditera delar av köpesumman som kompensation.

Öppet köp betyder att du kan skicka tillbaka varan till oss om du ångrar köpet. Detta kan du göra inom 30 dagar från det att du mottagit varan och förutsatt produkten uppfyller ovan krav.


OBS! Specialproducerade varor tas ej i retur! Exempel på specialproducerade varor: Simlinor, Airexmattor med hål, produkter med tryck (t-skjortor,badmössor o.l) Detta gäller även förhandsbeställningar.
 

Hur ändrar jag min order?

Före ordern är packad/skickad:
1.Önskar du att ta bort din order, ta kontakt med vårt kundcenter på telefon: +46 08 644 73 10 och be om att hela eller delar av ordern tas bort.
Efter att ordern är skickad från vårt lager och den inte är hämtad hos ombud i butik:
1. Logga in på  ”Min sida - Retur” och registrera din retur. Du mottar en e-post med en returbekräftelse så fort vi har fått bearbetat denna.
2. Skriv ut returorderbekräftelsen, lägg denna i paketet. 
3.Gå till ditt ombud snarast möjligt efter att du mottagit returbekräftelsen, betala returporto och returnera den till oss.
Produkter med värde över 1 000 kronor ska skickas med MyPack som är spårbart, INTE som brev. Brev är inte spårbart. Kunden har ansvaret for att varor som blir returnerade kommer fram til Klubbensport.se
 
Efter att ordern är hämtad:
1.Logga in på ”Min sida - Retur” och registrera din retur. Du mottar en e-post med en returorderbekräftelse.
2. Skriv ut returorderbekräftelsen, lägg denna i paketet.  Gå till ditt ombud snarast möjligt efter att du mottagit returbekräftelsen, betala returporto och returnera den till oss.
Produkter med värde över 1 000 kronor ska skickas med MyPack som är spårbart, INTE som brev. Brev är inte spårbart. Kunden har ansvaret for att varor som blir returnerade kommer fram til Klubbensport.se

 

Kom ihåg att vi ska kunna sälja varorna på nytt. Paketera in varan som den blev leverad. Vid retur och byte är du ansvarig for varan. Varan ska vara oanvänd och returneras i oskadd originalförpackning och samtliga medföjande material ska skicks med.
OBS! Om du önskar att byta till en annan vara, vänligen lägg in en ny order.
 
Tillbakabetalning:
Efter vi mottagit och godkänt din retur får du en kreditnota skickad på e-post. Om du betalat med VISA/MasterCard vid beställningen kommer beloppet automatiskt bli överfört tillbaka till ditt bankkonto. Fakturan blir annullerad vid retur av alla varor på ordern. Är det endast delar av ordern som blir returnerad drar du bort kreditnoabeloppet på originalfakturan.

 

Har du ett problem? Ta kontakt med vårt kundcenter på info@klubbensport.se eller telefon: +46 08 644 73 10

 

Returer skickas till:

Klubben Sport & Fritid
c/o Postnord AB
Pilangsgatan 10
70236 Örebro

 

Återbetalning

Efter mottagande av godkänd retur får du en kreditfaktura via e-post. 
Betalade du med Visakort/MasterCard vid beställningen så blir beloppet automatiskt återför till ditt kort. Har du hunnit betala fakturan och sen gör retur, så måste du uppge ditt kontonummer så för vi över till ditt konto.

Vid frågor, kontakta kundcenter på: 086447310 eller info@klubbensport.se

 

Hitta din retur här