151691

Träningsband Exertube med handtag 4 st

Rehabtränig med 4 st olika motstånd

Varunr:187623-S
556 SEKOrdinarie pris
500 SEK ink. mva.
400 SEK eks. mva.
400 SEK Exkl. moms
500 SEK Inkl. moms
500 SEK sis.alv.
400 SEK ilman alv.
Antal: (Set ):
-+
20+ i lager

Träningsband med handtag. Banden är 140 cm och av latex med fasta handtag perfekta till rehab,fitness och hemmaträning.   Setet består av 4 band: Lätt: (grön) Medium: (röd) Hård: (Blå) Exstra hård: (svart)   Längd: 140 cm  

 

Träningsband av latexslang med fasta handtag för användning vid sjukgymnastikövmingar, rehabträning och hemmaträning. Passar mycvket bra att ha i sin träningsanläggning

 

Mångsidig träning av alla muskelgrupper. Klassisk, välkänd produkt som kommer i 4 versioner med olika motstånd. Träningsbandet är ett bra träningsredskap för styrke-, balans- och coreträning. Det är ett enkelt och lätt hjälpmedel som inte tar någon plats i din gymväska eller resväska.


 
Hur används den?
Används vanligtvis så att de olika musklerna tränas genom motstånd. Till skillnad från en övning i ett maskin, som håller dig fast i en specifik rörelsebana, måste du kontrollera rörelserna själv, och detta stabiliserar både stora muskelgrupper men framför allt de mindre musklerna som annars kan vara svårt att aktivera.

 

 
 
Vad tränar det?
Bandet är ett säkert träningsredskap som utmanar balans, muskelstyrka och muskeluthållighet på ett annat och djupare sätt än när du tränar i de olika träningsmaskinerna.

 

Setet innehåller 4 st. hårdhetsgrader:
• Ljusgrön)
- rehabilitering - träning - nybörjare
• Medium (röd)
- lite tränade idrottare
• Hård (blå)
- vältränade idrottare
• Extra hård (svart)
- erfarna utövare

• Längd 140 cm

Recensioner

151691