Build’n’Balance balansskiva Balansträning och lek Build’n’Balance balansskiva Balansträning och lek Build’n’Balance balansskiva Balansträning och lek

Build’n’Balance balansskiva

Balansträning och lek

Varunr:2163693
999 SEK ink. mva.
799 SEK eks. mva.
799 SEK Exkl. moms
999 SEK Inkl. moms
999 SEK sis.alv.
799 SEK ilman alv.
Antal: (St):
-+
4 på fjärrlager. Förväntad leveranstid 11 dagar

Gonge Build N' Balance Wobbling Disc - utmärkt för balansträning för de minsta i förskolor och skolor. Gungskivan kräver att barn koncentrerar sig på att hålla balansen och är utformad för att stärka barns proprioceptiva känsla och balans. Tippskivan placeras enkelt i topparna.

 

Produktinformation:

  • Mått: - diameter: 22 cm - höjd: 14 cm
  • Belastning upp till 75 kg
  • Färg: Grön
  • Ålder: från 3 år
  • Vikt: 1 kg

 

 Toppar / stenar ingår ej
Gonges Build N' Balance-systemet kan enkelt utvecklas till större motorikbanor / hinderbanor med sina otaliga möjliga kombinationer som syftar till att utmana balansen samtidigt som det stimulerar ett antal av sinnena och barnens motoriska utveckling. Allt detta på ett roligt sätt! Den passar lika bra för lek och lärande som för terapisituationer. Med Build'n balance kan du variera hinderbanan och anpassa banans nivå utifrån användarens utgångspunkt. Setet kan sättas upp som en hinderbana och ställas upp för att ge utmaningar utifrån barnens ålder och färdigheter. Balansskivan kan justeras från 10-24 cm beroende på hur modiga barnen är.

Recensioner